ArthroVet Colagen II, 60 plicuri - Best-Pet.ro
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

ArthroVet Colagen II, 60 plicuri

  • Productor: VET EXPERT
  • Cod produs: 1625
  • Disponibilitate: În stoc furnizor

177,31 LEI
Prețul include TVA

VetExpert Arthrovet Colagen II - supliment nutritional ce se recomanda cainilor si pisicilor pentru functionarea normala a cartilagiilor si articulatiilor.

Poate fi administrat atat animalelor tinere in timpul procesului de crestere, cat si animalelor in varsta cu osteoartrita.

Specii tinta: pisici, caini

Mod de administrare:

Caini/Pisici: 1 plic / 20 kg greutate corporala

Produsul poate fi administrat ca atare, sau poate fi amestecat cu hrana. Animalul trebuie sa aiba la dispozitie apa proaspata in permanenta. Dozajul corect si perioada de administrare depind de nevoile individuale ale animalului si vor fi stabilite de catre un medic veterinar.

Ingrediente:

Colagen- 2.5g

Descriere:

Colagenul continut de Arthrovet Collagen este produs in urma unui process de hidroliza enzimatica, optimizat pentru stimularea metabolismului cartilagiului articular. Sprijina eficient functiile articulatiilor la cainii cu simptome de osteortrita. Aceste functii au fost evaluate pe baza intensitatii schiopaturii, a mobilitatii articulatiilor si gradul de durere, precum si pe baza unor chestionare efectuate cu ajutorul medicilor veterinari si proprietarilor de animale. Colagenul este de asemenea implicat in  reducerea semnificativa a concentratiei enzimei MMP-3, una dintre principalele enzime implicate in degradarea cartilagiului articular. Rezultatele studiilor au demonstrat ca folosirea colagenului poate imbunatati cu pana la 70% simptomele osteoartritei la caini.

Ambalaj: 60 plicuri x 2.5g

Conditii de depozitare: 

A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperaturi de pana la 25°C.

Compusi analitici:

Proteine 93.09%, Uleiuri si grasimi 0%, Cenusa 0.41%, Fibre 1.04%, Umiditate 5.46%.