MAXIGUARD Curatare Orala, 100 buc. - Best-Pet.ro
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

MAXIGUARD Curatare Orala, 100 buc.

  • Productor: Vetfood
  • Cod produs: 011861
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

65,00 LEI
Prețul include TVA

Servetele de curatare orala MAXI/GUARD® sunt usor de utilizat si pri­etenoase cu animalele, servetele contin zinc neutralizat la pH 7. Acesta este un produs recomandat pentru igiena orala zilnica, caracterizat prin acceptabilitate ridicata la animale. Gluconatul de zinc prezent in pre­parat are efect antiinflamator, antibacterian si de reducere a acu­mularii placii, accelerand vindecarea ranilor si eliminand mirosul neplacut din gura.

Textura speciala a produsului asigura o indepartare mecanica delicata a placii. Utilizarea regulata a servetelelor va permite sa mentineti o stare parodontala buna si o igiena adecvata a cavitatii orale, care contribuie la o crestere semnificativa a timpului intre necesitatea procedurilor dentare.

UTILIZARE :

Animale de talie mica, pisici si caini pana la 10 kg greutate cor­porala- infasurati un servetel pe degetul aratator si stergeti usor dintii si gingiile din ambele parti.

Cainii de rasa medie si mare pot necesita mai mult de o stergere pen­tru a curata in intregime dintii.

Dupa finalizarea activitatii de curatare a dintilor, se recomanda recom­pensarea animalului astfel incat sa o asocieze cu o experienta placuta.

Cel mai bun efect este asigurat de ingrijirea zilnica cu utilizarea de servetele. Produsul reprezinta o alternativa la perierea dinti­lor cu periuta de dinti.

Usor de utilizat si prietenoase pentru animale, servetele continand zinc neu­tralizat la pH 7.

Ingrediente active: gluconat de zinc, taurina.