BioProtect pasta 15 ml - Best-Pet.ro
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

BioProtect pasta 15 ml

  • Productor: VET EXPERT
  • Cod produs: 15998
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

75,99 LEI
Prețul include TVA

Bioprotect Pasta - Seringa 15ml se recomanda in tratarea cainilor si pisicilor care sufera de tulburari ale microflorei gastrointestinale, cauzate de diaree, terapii cu antibiotice sau deparazitari interne si a animalelor in crestere predispuse la constipatie.

Proprietati:

Lactobacillus acidophilus+ Enterococuccus faecium + Bifidobacterium longum +Lactobacillus rhamnosus in cantitate totala de 5x 109 cfu/ g au fost selectionate datorita proprietatilor benefice foarte bine cunoscute.Sunt componenti normali ai microflorei gastrointestinale care printr-un numar crescut de bacterii in intestine, stimuleaza productia de acizi grasi in lantul scurt( acizi acetici si lactici) acizi ce reprezinta o sursa suplimentara de energie pentru celulele intestinale. Faciliteaza absorbtia ionilor care reduc riscurile diareei,  formeaza produsul final metabolizat si inhiba dezvoltarea anumitor bacterii patologice, ex E Coli sau Salmonella Sp.

Fructooligosaccaridele sunt prebiotice care reprezinta nutrienti naturali pentru probiotice si nu pot fi utilizate de catre bacteriile daunatoare. Prebioticele scad nivelul Ph- ului din fecale, ceea ce stimuleaza aparitia bacteriilor benefice pentru tractul gastrointestinal si in acelasi timp stopeaza cresterea bacteriilor daunatoare cum ar fi Clostridium perfringens. De asemenea prebioticele imbunatatesc  consistenta fecalelor, fara insa a le modifica volumul,  inhiba productia endotoxinelor si reduc cantitatea de materie putrescenta din intestin.

Oligosaccaridele mannano blocheaza spatiile unde bacteriile daunatoare se fixeaza pe celulele epiteliale intestinale datorita capacitatii de adeziune, lucru ce previne cresterea

concentratiei de bacterii patogene in intestine. Sunt responsabile si cu cresterea numarului de anticorpi IgA in colon si plasma, contribuind la consolidarea sistemului imunitar congenital a tractului gastrointestinal.  

Dozare:

< 5 kg    1 ml (2 ml)
5 – 10 kg    2 ml (4 ml)
11 – 25 kg    4 ml (8 ml)
26 – 40 kg    6 ml (12 ml)
> 40 kg    8 ml (16 ml)