TRIDIGEST, 40 TABLETE - Best-Pet.ro
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

TRIDIGEST, 40 TABLETE

  • Productor: VET EXPERT
  • Cod produs: 16000
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

132,61 LEI
Prețul include TVA

Indicatii:

Produsul se recomanda cainilor si pisicilor care sufera de derglari digestive.Ingredientele din formula sprijina sucurile digestive de la nivelul pancreasului, stomacului si ficatului.

Produs dedicat cainilor si pisicilor care sufera de afectiuni si dereglari digestive.


Ingredientele din formula sprijina sucurile digestive de la nivelul stomacului,pancreasului si ficatului.


Ingrediente: L-ornitina aspartat, Lecitina, Fosfat de Calciu, Extract de Licorice (Glycyrrhiza L.), Stearat de Magneziu, Acid Stearic.


Descriere:

Secretia sucului gastric – BETAINA

Betaina este un derivat tri metil al aminoacidului GLICINA. Utilizat sub forma de Betaina Clorhidrat, stimuleaza eliberarea acidului clorhidric in stomac, sprijinind digestia proteinelor. Betaina Clorhidrat are capacitatea de a scadea pH-ul stomacului, sprijinind denaturarea proteinelor dietetice si cresterea eficientei digestiei proteinelor de catre enzimele pancreatice. (Yago i wsp., 2013)

Secretia biliara –ANGHINARE

Anghinarele (Cynara scolymus L) sunt folosite ca sprijin in tratarea afectiunilor hepatice si a dereglarilor functiilor secretoare ale stomacului. O parte din mecanismul de actiune se bazeaza pe functia antioxidanta a extractului de anghinare. In plus, extractul de anghinare incurajeaza secretia biliara, creste continutul de acizi biliari la nivelul bilei si stimuleaza fluxul biliar in intestinul subtire. Luteolina si cinarina continute de catre extractul de anghinare exercita actiune hepatoprotectoare si stabilizeaza metabolizarea colesterolului si a acizilor grasi in ficat. (Speroni e tal., 2003)

Secretia sucului pancreatic – LICORICE (lemn dulce)

Extractul de licorice are atat actiune antiinflamatoare, antibacteriana, antivirala, cat si actiune hepatoprotectoare si secretoare. Se recomanda administrarea in tratamentul ulcerelor gastrice si a tulburarilor diseptice. Extractul de licorice stimuleaza secretia hormonului endogen secretina , care stimuleaza secretia bicarbonatilor din pancreas, conducand astfel la cresterea cantitatii de suc pancreatic si astfel la digestia intestinala. Prin cresterea productiei de mucus creste nivelul de prostaglandine in peretii intestinali.

Actiune hepatoprotectoare – FOSFOLIPIDE si ORNITINA

Fosfolipidele exercita actiune protectoare si regeneratoare asupra celulelor hepatice. Favorizeaza regenerarea rapida a ficatului afectat. Fosfolipidele sunt necesare in procesele de proliferare si diferentiere ale celulelor hepatice. Deasemenea inhiba fibroza hepatica. Ornitina se recomanda pentru suport hepatic prin regularizarea ciclului ureic. Este in mod special importanta in organismul pisicilor, datorita descresterii toxicitatii amoniacului. Se recomanda pisicilor suspecte de encefalopatie hepatica.Dozare : Caini – 1 tableta / 15 kg gv, o data pe zi ; Pisici – 1/2 tableta/animal , o data pe zi.