VETOSKIN 300 MG / 60 CAPSULE - Best-Pet.ro
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

VETOSKIN 300 MG / 60 CAPSULE

  • Productor: VET EXPERT
  • Cod produs: 1652
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

117,71 LEI
Prețul include TVA

Opţiuni disponibile


VetoSkin se recomanda in tratarea cainilor si pisicilor care sufera de afectiuni dermatologice, cu simptome ce includ piele uscata si exfolianta, caderi excesive de par.

Tehnologia TwistOff este foarte practica si ecologica. Asigura durabilitatea si calitatea acizilor grasi, care oxideaza foarte rapid.
Uleiul presat la rece din Limba mielului (borago officinalis) este o sursa esentiala de acizi grasi nesaturati Omega-6 (acizi linoleici si acizi gamma-linoleici) care intaresc functia de retinere a apei in piele.  
Uleiul de peste este o sursa esentiala de acizi grasi nesaturati Omega-3 (EPA si DHA) care au proprietati anti-inflamatoare si anti-edemice. 
Zincul este cel mai important element implicat in procesul de vindecare, multiplicare si diviziune celulara, ceea ce joaca un rol esential in tratarea afectiunilor dermatologice. 
Grupul de vitamine B (B1,B2,B6 si B12) au un rol vital in metabolizarea acizilor grasi nesaturati esentiali Omega-3 si Omega-6 si in intarirea functiei de imunitate a pielii.
Biotina este o vitamina B care, daca se administreaza oral, este transportata direct in glandele sebacee si apoi subsecvent extrasa la suprafata  pielii.

Toate componentele enumerate mai sus sunt extrem de importante pentru mentinerea normala a  functiilor dermice, previn uscarea pielii, au proprietati anti-edemice si anti-inflamatoare, sprijina regenerarea pielii si reduc secretia de sebum.