Uro-Pet Gel, 120 gr
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Uro-Pet Gel, 120 gr

  • Cod produs: 007771
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

58,00 LEI
Prețul include TVA

Uro-Pet Gel este un supliment nutritiv sub forma de pasta, pentru cainii si pisicile cu afectiuni ale tractului urinar.

 

Produsul este conceput in vederea reducerii formarii de calculi renali din struviti, prin utilizarea unei formule bazate pe aminoacidul esential DL-metionina. Acesta este capabil sa acidifice urina, sustinand astfel functia renala si constituind un adjuvant la animalele cu insuficienta cronica renala.

 

Administrarea pastei se face foarte usor, in apa de baut, in hrana sau direct in gura, conform dozelor recomandate de medicul veterinar si inscriptionate pe ambalaj, insa intotdeauna dupa ce animalul de companie s-a hranit.

 

De asemenea, este contraindicat celor cu afectiuni hepatice grave. Eficacitatea tratamentului poate fi controlata prin masurarea pH-ului urinar.

 

Compozitia acestui gel este adecvata inclusiv pentru cainii sau pisicile ce urmeaza o dieta specifica, iar datorita gustului sau placut si a ingredientelor echilibrate, poate fi utilizat in siguranta pe o durata lunga de timp.

Compozitie: Uleiuri si grasimi vegetale, cereale, zahar, DL-metionina.

 

Constituenti analitici: apa 36.2%, grasime bruta 33.2%, glucoza 11%, proteina bruta 9%, DL-metionina 8%, cenusa bruta 2.3%, sulf 1.5%, potasiu 0.2%, magneziu 0.1%, clor 0.04%, calciu 0%, sodiu 0%, fosfor 0%, celuloza bruta 0%

Mod de administrare:

 

- pisica ½ - 1 lingurita (2,5 – 5 ml, 3 – 6 g) de 2 ori pe zi;

- caine ½ - 3 lingurite (in functie de greutatea corporala) de 2 ori pe zi.

 

Se interzice administrarea dozelor de pasta pe stomacul gol. De asemenea, produsul nu se va administra animalelor cu afectiuni hepatice şi renale grave.

 

Uro-Pet poate fi administrat si in apa de baut.