Dr. Schimdt ECO SHOT - Spray repelent pureci, capuse 200 ml - Best-Pet.ro
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Dr. Schimdt ECO SHOT - Spray repelent pureci, capuse 200 ml

  • Productor: Dr. SEIDEL
  • Cod produs: 007591
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

30,00 LEI
Prețul include TVA

Dr. Schmidt Collection Eco Shot este un repelent insectifug foarte eficient impotriva parazitilor externi – purici, capuse – si altor insecte hematofage zburatoare, produs pe baza de uleiuri esentiale din extracte naturale de origine vegetala, non-iritant, non-alergenic si non-toxic.
Produsul este special formulat pentru specificul biochimic al pielii si blanii animalelor de companie.

Produsul este recomandat pentru administrare animalelor foarte tinere, celor care manifestă reactii secundare (alergii sau stări de intoxicatie) la produsele anti-parazitare de sinteza, precum si animalelor cu care copiii se joaca frecvent, fiind lipsit de toxicitate si pentru om. Atat de bland pentru piele, incat poate fi utilizat zilnic.

Cantitate: 200 ml

Compozitie: uleiuri esentiale - extracte naturale din: cuisoare (Eugenia aromaticum), ricin (Ricinus communis), cimbru (Thymus vulgaris).

Uleiurile esentiale se leaga de grasimile din piele, formand complexe biochimice de tip lipidic. La fel cum tenul la oameni, variaza de la uscat la foarte gras, si pielea animalelor de companie poate fi mai grasa sau mai uscata, in functie de: specie, rasa, varsta, stare fiziologica, stare de intretinere sau de sanatate.
Cu cat pielea va fi mai grasa, cu atat complexele lipidice formate cu uleiurile esentiale din produsele cosmetice “Dr. Schmidt Collection”, vor fi mai stabile, iar remanenta acestora pe piele va fi mai indelungata.


Mod de administrare:

Agitati bine inainte de pulverizare.
Se pulverizeaza abundent blana animalului (rasfirand parul cu mana, pentru ca produsul sa ajunga la piele, dar protejand ochii animalului) inainte de scoaterea acestuia la plimbare – pentru ca efectul repelent sa protejeze animalul de contaminarea cu purici si capuse.
Se pulverizeaza de asemenea locul de dormit al animalului si in jurul vaselor cu hrana.
Se poate utiliza si pentru protejarea persoanelor, prin pulverizarea picioarelor, gambelor, bratelor etc. expuse contaminarii cu purici si capuse in parcuri, pe timp calduros.

Nu stergeti. Lasati sa se usuce de la sine.
Important: daca se pulverizeaza un animal care deja este contaminat cu purici sau capuse, acesti paraziti vor parasi respectivul animal, dar este posibil sa se urce pe persoanele din apropiere sau pe alte animale neprotejate. Nu pulverizati niciodată direct in ochii animalului.

Remanenta produsului (respectiv actiunea protectoare) pe pielea animalului de companie variaza intre 5 si 15 zile, in functie de cantitatea aplicata si profilul biochimic al pielii, propriu fiecărui animal in parte.
Produsul are totodata, un puternic efect dezodorizant.