Hrană Uscată
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrană Uscată

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
4
5

Fidog Adult - Hrana completa pentru caini 20 kg

Hrana completa pentru caini:Am dezvoltat acest aliment în mod special pentru a satisface nevoile nutritionale ale câinilor de toate mărimile care fac  exercitii fizice moderate. Prelucrarea perfectă a amidonului și echilibrul de fibre asigura o ..

110,00 LEI
Prețul include TVA

Fidog Puppy Hrana completa pentru catei

Hrana completa pentru catei:Am dezvoltat în mod special aceasta hrana  pentru a satisface nevoile nutriționale ale puilor din toate rasele de caini , în timpul perioadei de crestere. Prelucrarea perfectă a amidonului si echilibrul de fibre asigu..

140,00 LEI
Prețul include TVA

Fidog Vitality Hrana completa pentru caini activi

Hrana completa pentru caini activiHrana pentru caini cu un continut de energie ridicat  în comparație cu un produs alimentar de întreținere datorită nivelului  mai ridicat de grasimi si proteine.Produsul este  destinat cainilor activi ..

140,00 LEI
Prețul include TVA

FiDog VITAL POWER

Hrana completa pentru caini sportivi ce  ofera o nutritie completa si echilibrata necesara pentru cainii cu activitate fizica intensa (câini de vânătoare, etc.), fiind foarte  bogata in proteine ​​si calorii pentru a satisface necesarul de ..

150,00 LEI
Prețul include TVA

OPTIMEAL FARA GLUTEN CAINI DE TALIE MICA 650 G

Fara gluten.Sustine greutatea normala a cainilor si le protejeaza sistemul digestiv.Pastreaza sistemul urinar sanatos.Forma speciala contribuie la curatarea dintilor cainilor de talie mica.Contine un mix unic de sustinere a sistemului imunitar- ierbu..

26,00 LEI
Prețul include TVA

OPTIMEAL FARA GLUTEN CAINI ADULTI curcan/legume 650 G

Pentru hrana  cainilor deseori sunt folosite formulele fara cereale care satisfac  in totalitate nevoile biologice ale animalelor de companie.Unul dintre efectele pozitive  ale hranei fara cereale asupra organismului animalului este li..

35,00 LEI
Prețul include TVA

OPTIMEAL HYPOALLERGENIC CAINI ADULTI DE TALIE MICA 0,650 G

Carnea de miel este o sursa de proteina hipoalergenica, care reduce semnificativ probabilitatea reactiilor alergice la talile mici de caini  predispuse la alergii. Pastreaza tractul urinar sanatos datorita continutului echilibrat de mineral..

26,00 LEI
Prețul include TVA

OPTIMEAL HYPOALLERGENIC PENTRU CAINI ADULTI DE TALIE MEDIE- 0.650 G

Somonul este singura sursa de proteina hipoalergenica, care reduce semnificativ probabilitatea reactiilor alergice la caini.Proteina de inalta calitate ajuta la imbunatatirea musculaturii cainilor.Somonul proaspat asigura cainelui proteine usor diger..

23,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 9 (2 pagini)