Hrană Uscată
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrană Uscată

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
99
8

FiDog VITAL POWER

Hrana completa pentru caini sportivi ce  ofera o nutritie completa si echilibrata necesara pentru cainii cu activitate fizica intensa (câini de vânătoare, etc.), fiind foarte  bogata in proteine ​​si calorii pentru a satisface necesarul de ..

177,55 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Medium Starter

Hrană completă pentru cățeii de talie medie aflați în perioada de înțărcare, cu greutatea de adult cuprinsă între 11 și 25 kg și femele aflate în ultima etapă de gestație și pe întreg parcursul perioadei de lactație.Start complex - Sistem imunitar pu..

95,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin German Shepherd Puppy

Hrană completă special creată pentru cățeii din rasa German Shepherd, cu vârsta cuprinsă între 2 luni si 15 luni.Susține sistemul imunitarCreșterea este o etapă esențială în viața câinelui dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperiri și a noilor ..

30,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Giant Starter

Hrană completă pentru cățeii de talie foarte mare aflați în perioada de înțărcare, cu greutatea de adult de peste 45 kg și femele aflate în ultima etapă de gestație și pe întreg parcursul perioadei de lactație.Start complex / Sistem imunitar puternic..

280,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Labrador Retriever Puppy

Hrană completă special creată pentru cățeii din rasa Labrador Retriever, cu vârsta cuprinsă între 2 și 15 luni.Susține sistemul imunitarCreșterea este o etapă esențială în viața câinelui dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperiri și a noilor ex..

30,00 LEI
Prețul include TVA

CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU CAINI RASE MARI 14 KG

Hrana uscată premium are carnea ca ingerdientul principal alături de condroitină și glucozamină care asigură articulații sănătoase câinilor de talie mare cu o greutate cuprinsă între 25 și 90 kg și cu vârsta de peste 1 an. Rația este îmbogățită cu co..

150,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Satiety Dog 1,5 Kg

Satiety Support Weight Management este o hrana dietetica completa, conceputa pentru a reduce greutatea corporala in exces. Aceasta hrana are un nivel energetic scazut.Avantajele Satiety Support Dog:Continut proteic crescut (>110g/1000 kcal DM..

42,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin X-Small Puppy

Hrană completă pentru cățeii de talie foarte mică, cu greutatea de adult de până la 4 kg și vârsta cuprinsă între 2 și 10 luni.Susține sistemul imunitarCreșterea este o etapă esențială în viața câinelui dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperir..

16,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 107 (14 pagini)