Hrană Uscată
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pest.ro; contact@best-pest.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrană Uscată

OPTIMEAL HYPOALLERGENIC PENTRU CAINI ADULTI DE TALIE MEDIE- 0.650 G

Somonul este singura sursa de proteina hipoalergenica, care reduce semnificativ probabilitatea reactiilor alergice la caini.Proteina de inalta calitate ajuta la imbunatatirea musculaturii cainilor.Somonul proaspat asigura cainelui proteine usor diger..

27,60 LEI
Prețul include TVA

CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU CAINI ADULTI DE RASA MEDIE- 14 KG

Hrana uscată premium are carnea ca ingredientul principal alături de o combinație echilibrată de proteine și grăsimi 24/13 și are un gust excelent pentru câini de talie medie cu o greutate cuprinsă între 11 și 25 kg și cu vârsta de peste 1 ..

134,40 LEI
Prețul include TVA

CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU CAINI RASE MARI 14 KG

Hrana uscată premium are carnea ca ingerdientul principal alături de condroitină și glucozamină care asigură articulații sănătoase câinilor de talie mare cu o greutate cuprinsă între 25 și 90 kg și cu vârsta de peste 1 an. Rația este îmbogățită cu co..

134,40 LEI
Prețul include TVA

CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU CĂŢEI JUNIOR- RASE MARI 14 KG

Fiecare bucată de hrană uscată premium pentru căței are carnea ca ingredientul principal alături de o formulă de creștere specială bogată în pui (29%), condroitină și glucozamină care facilitează dezvoltarea articulațiilor sănătoase ale căț..

151,20 LEI
Prețul include TVA

CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU CĂŢEI JUNIOR- TOATE RASELE 14 KG

Fiecare bucată de hrană uscată premium pentru căței de toate rasele are carnea ca ingredientul principal alături de o formulă specială de creștere bogată în pui (30%) care facilitează creșterea în primele 12 luni de viață. Rația este îmbogă..

151,20 LEI
Prețul include TVA

Fidog Adult - Hrana completa pentru caini

Hrana completa pentru caini:Am dezvoltat acest aliment în mod special pentru a satisface nevoile nutritionale ale câinilor de toate mărimile care fac  exercitii fizice moderate. Prelucrarea perfectă a amidonului și echilibrul de fibre asigura o ..

87,99 LEI
Prețul include TVA

Fidog Puppy Hrana completa pentru catei

Hrana completa pentru catei:Am dezvoltat în mod special aceasta hrana  pentru a satisface nevoile nutriționale ale puilor din toate rasele de caini , în timpul perioadei de crestere. Prelucrarea perfectă a amidonului si echilibrul de fibre asigu..

124,99 LEI
Prețul include TVA

FiDog VITAL POWER

Hrana completa pentru caini sportivi ce  ofera o nutritie completa si echilibrata necesara pentru cainii cu activitate fizica intensa (câini de vânătoare, etc.), fiind foarte  bogata in proteine ​​si calorii pentru a satisface necesarul de ..

129,99 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 107 (14 pagini)