Hrană Uscată
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrană Uscată

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
98
9

Fidog Vitality Hrana completa pentru caini activi

Hrana completa pentru caini activiHrana pentru caini cu un continut de energie ridicat  în comparație cu un produs alimentar de întreținere datorită nivelului  mai ridicat de grasimi si proteine.Produsul este  destinat cainilor activi ..

163,58 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Maxi Joint Care

Hrană completă pentru câinii adulți de talie mare, cu greutatea cuprinsă între 26 și 44 kg și vârsta peste 15 luni, ce prezintă sensibilitate articulară.Rezultate dovediteRezultate dovedite: Facilitează mișcarea - 97 % proprietari satisfăcuți după 28..

75,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Medium Digestive Care

Hrană completă pentru câinii adulți de talie medie, cu greutatea cuprinsă între 11 și 25 kg și vârsta peste 12 luni, ce prezintă sensibilitate digestivă.Rezultate dovedite: 91 % îmbunătățire a aspectului scaunului**Studiu intern Royal CaninRezultate ..

75,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult

Hrană completă special creată pentru câinii adulți și seniori din rasa Yorkshire Terrier, cu vârsta de peste 10 luni.Blană sănătoasăAceastă formulă exclusivă contribuie la menţinerea sănătăţii firului de păr lung al câinelui din rasa Yorkshire. Îmbog..

18,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Labrador Retriever

Hrană completă special creată pentru câinii adulți și seniori din rasa Labrador Retriever, cu vârsta de peste 15 luni.Greutate optimăCâinele din rasa Labrador Retriever este cunoscut pentru tendinţa sa de îngrăşare. Această rețetă ajută la menţinerea..

74,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Babydog Milk

Lapte praf pentru catei incepind de la nastere pana la intarcare.Substituent de lapte de caine destinat cateilor, din toate rasele, incepand cu primele zile de viata pana la intarcareExista situatii in care laptele matern nu este suficient pentru hra..

80,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Gastro Intestinal Dog Moderate Calorie, 2 kg

Royal Canin Gastro Intestinal Dog Moderate Calorie este o dieta veterinara pentru cainii adulti de orice talie sau rasa, cu afectiuni ale tractului intestinal si supraponderali ori predispusi la ingrasare. Afectiunile gastro-intestinale sun..

59,00 LEI
Prețul include TVA

Vincent Puppy -PUI 3kg

DIETA VINCENT - PUPPY- CU PUIHrana completa pentru catei de toate raseleComponente analitice: proteină brută 28,5%; Uleiuri și grăsimi brute 16,5%; Fibre brute 1,7%; Cenușă brută 6,3%; Calciu 1,4%; Fosfor 1,1%; Omega-3 acid gras 0,4%; ..

49,42 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 107 (14 pagini)