Grooming
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pest.ro; contact@best-pest.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Grooming

BIO ELIGO - Sampon pentru par lipsit de stralucire

BIO ELIGO -SAMPON PENTRU PAR LIPSIT DE  STRALUCIREBIO ELIGO reprezinta o gama larga de produse pentru ingrijirea animalelor de companie inspirate de un profund respect fata de natura.Descopera secretul sampoanelor BIO-ELIGO –bazate pe o varietat..

25,99 LEI
Prețul include TVA

Sale
-30%
Dr. Seidel Sampon Clorhexidina si Ketoconazol

Dr. Seidel Sampon Clorhexidina si Ketoconazol

Sampon dermatocosmetic pentru caini si pisici predispusi la dermatite bacteriene sau fungice. Poate fi utilizat ca terapie de sprijin pentru afectiunile pielii cauzate de bacterii si fungi. Curata pielea si mentine un pH-ul adecvat.Specii tinta: cain..

33,68 LEI 48,12 LEI
Prețul include TVA

Sale
-30%
Dr. Seidel Sampon CU CLORHEXIDINA 3 %

Dr. Seidel Sampon CU CLORHEXIDINA 3 %

Samponul cu clorhexidina este un produs perfect de spalare si ingrijire pentru animalele de companie care sunt in tratamente pentru piele cauzate de :inflamatii cauzate de: bacterii Gram-pozitive si Gram-negativeinfectii fungice, infectii bacteriene,..

28,47 LEI 41,25 LEI
Prețul include TVA

Sale
-20%
Sampon CHAMPION  PROFESIONAL pentru caini cu blana alba

Sampon CHAMPION PROFESIONAL pentru caini cu blana alba

CHAMPION-SAMPON PROFESIONAL PENTRU CAINI  CU BLANA ALBASamponul Champion este un produs cosmetic de top elaborat  pe baza unor cercetari stiintifice legate de structura si functionarea  pielii si parului la caine.Mirosul de lavanda&nbs..

36,70 LEI 45,88 LEI
Prețul include TVA

Sale
-20%
Sampon CHAMPION  PROFESIONAL pentru catei cu ulei de migdale

Sampon CHAMPION PROFESIONAL pentru catei cu ulei de migdale

Samponul Champion este un produs cosmetic de top elaborat  pe baza unor cercetari stiintifice legate de structura si functionarea  pielii si parului la caine.Mirosul de lavanda  relaxeaza si reduce stresul animalului pe durata procedur..

36,70 LEI 45,88 LEI
Prețul include TVA

BIO ELIGO - Sampon pentru caini si catei predispusi la alergii

BIO ELIGO - SAMPON PENTRU CAINI SI CATEI PREDISPUSI LA ALERGIISamponul contine o combinatie de plante salbatice specifice Poloniei  si agenti de spalare si  ingrijire ce ofera un nivel crescut de confort si siguranta .Este recomandat in spe..

25,99 LEI
Prețul include TVA

Ceara pentru protectia labutelor

CEARA PENTRU  PROTECTIA LABUTELOR Canine lanolină care hihrateaza si protejeaza pielea de pe labute. Recomandata  in special  in perioada de iarna cand previne iritatiile datorate ghetii si sarii de pe strada.Se poate aplica in to..

20,89 LEI
Prețul include TVA

Cleste gheare PETEXPERT

Cleste gheare PETEXPERT Toaletajul regulat ar gherelor are un rol important in igiena animalele de companie. Confectionat dintr-un maner solid si lame din otel inoxidabil. Se recomanda taierea unei parti mici din gheare pentru a evita ..

24,79 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 33 (5 pagini)