Zgărzi lese hamuri
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pest.ro; contact@best-pest.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Zgărzi lese hamuri

Available Options

Ham BULL Sport Energy

Ham BULL Sport EnergyHam fabricat din 2 materiale, solid si la moda. Diverse dimensiuni pentru animalele de companie. Vezi tabelul din imagine pentru selectarea marimii protrivite.   Instructiuni de utilizare in poza 2. Hamul se p..

66,39 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham BULL Sport Leader

Ham BULL Sport LeaderHam fabricat din 2 materiale, solid si la moda. Diverse dimensiuni pentru animalele de companie. Vezi tabelul din imagine pentru selectarea marimii protrivite.   Instructiuni de utilizare in poza 2. Hamul se p..

54,69 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham BULL Sport Style

Ham BULL Sport Style Ham fabricat din 2 materiale, solid si la moda. Diverse dimensiuni pentru animalele de companie. Vezi tabelul din imagine pentru selectarea marimii protrivite.   Instructiuni de utilizare in poza 2. Hamul..

54,69 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham nylon PET EXPERT

Ham nylon PET EXPERT Hamul este confectionat dintr-un nylon rezistent. Este recomandata pentru dresaj si plimbari. Se poate fixa cu usurinta datorita multiplelor reglaje. Ideal pentru orice talie. Culore : rosu. Dimensiu..

25,99 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham nylon reflectorizant

Ham nylon reflectorizantHamul este confectionat dintr-un nylon rezistent. Este recomandata pentru dresaj si plimbari. Se poate regla cu usurinta datorita multiplelor reglaje. Ideal pentru rasele mici si mijlocii de caini. Se recom..

18,99 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham PET EXPERT Camuflaj

Ham PET EXPERT Camuflaj Hamul este confectionat dintr-un nylon rezistent foarte confortabil pentru plimbarile lungi. Este recomandata pentru dresaj si plimbari. Se poate fixa cu usurinta datorita multiplelor reglaje. Ideal pentru ..

52,99 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham reflectorizant TrueLove

Ham reflectorizant TrueLove Ham reflectorizant confectionat dintr-un material moale si rezistent. Hamul este complet reglabil datorita cataramelor culisante. Multiple marimi disponibile pentru catei de talie medie si mare. Acest h..

90,99 LEI
Prețul include TVA

Lesa BULL Sport Energy 120 cm

Lesa BULL Sport Energy 120 cm Lesa fabricata din 2 materiale, foarte solida. Dimensiune : lungime 120 cm, grosime 3 cm. Potrivita pentru caini de talie mica, medie si mare.Se recomanda a se utiliza impreuna cu hamul BULL Sport Energy...

19,99 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 39 (5 pagini)