Coșuri pătuțuri perne
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pest.ro; contact@best-pest.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Coșuri pătuțuri perne

Available Options

Culcus YAGU Gulliver cu sageti

Culcus YAGU Gulliver fara perna, foarte comfortabil, pentru companionul dumneavoastra. Material : 90% BUMBAC, 10% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º.Nu folosiți înălbitor.Nu calcati materialul cu fierul de calcat&n..

71,89 LEI
Prețul include TVA

Pat din plastic pentru caini

Pat din plastic pentru caini Pat fabricat din plastic de calitate superioara.Poate fi spalat sub presiune cu usurinta datorita materialului rezistent. Este recomadat sa folositi o patura sau o perna pentru mai mult confort. Poate fi fo..

116,99 LEI
Prețul include TVA

Pat in forma de perna pentru animale de companie

Pat in forma de perna pentru animale de companie Este realizat din material textil de foarte buna calitate.Este recomandat atat pentru caini cat si pentru pisici. Dimensiune : 58 x 80 cm ..

58,99 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Abierta Max cu perna

Pat YAGU Abierta Max cu pernaPatut in forma ovala cu o deschidere larga pentru un acces facil.Patut YAGU Abierta cu perna detașabilă foarte comfortabila pentru companionuldumneavoastra. Material : 65% BUMBAC, 35% POLIESTERSpălare in masina de sp..

63,78 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Bermejo cu perna - animale de companie

Patut YAGU Bermejo cu perna detașabilă foarte comfortabila pentru companionul dumneavoastra. Material : 90% BOTON, 10% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º.Nu folosiți înălbitor.Nu calcati materialul cu fierul de cal..

127,44 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Chic Love albastru

Pat YAGU Chic Love albastru Patut YAGU Chic Love - THE KING OF THE HOUSE Pat Yagu foarte comfortabil, cu perna detașabilă pentru animalutul dumneavoastra de comapanie. Material : 100% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temper..

102,79 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Chic Love roz

Pat YAGU Chic Love roz Patut YAGU Chic Love - THE QUEEN OF THE HOUSE Pat Yagu foarte comfortabil, cu perna detașabilă pentru animalutul dumneavoastra de comapanie. Material : 100% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatur..

102,78 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Confort Gulliver cu perna albastra-gri

Patut YAGU Confort Gulliver cu perna detașabilă foarte comfortabila pentru companionul dumneavoastra. Material : 60% BUMBAC, 40% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º.Nu folosiți înălbitor.Nu calcati materialul cu fie..

84,98 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 22 (3 pagini)