Hrana uscată
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrana uscată

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
43
2

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Sensible

Digestie optimăUnele pisici suferă de sensibilitate digestivă, ceea ce poate cauza apariția scaunelor moi. Sensible 33 conține o combinație exclusivă de nutrimente ce favorizează procesul optim de digestie (L.I.P.*), și prebiotice ce mențin echilibru..

76,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Hair And Skin Care

 Hrană echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, cu vârsta peste 1 an, ajută la menţinerea sănătăţii pielii şi blănii.Menține sănătatea robeiCelulele epiteliale sunt înnoite în mod constant și au un nec..

22,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Hepatic Cat 2kg

Royal Canin Hepatic Feline este o hrană uscată de dietă pentru pisici, ca ajutor în tratamentul bolilor hepatice, boala stocării de cupru sau encefalopatie hepatică. În cazul unei afecțiuni hepatice, schimbarea dietei este vitală. Această mâncare are..

114,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Urinary Care

Risc de probleme urinare?Cristalele se găsesc în mod frecvent în urina pisicilor. Prezența cristalelor în urină ține de o serie de factori, incluzând nivelul pH-ului, favorizând formarea lor și având impact negativ asupra sănătății tractului urinar. ..

20,00 LEI
Prețul include TVA

CLUB 4 PAWS PREMIUM HAIRBALL PENRU PISICI- 14 KG

Nutriția uscată premium conține fibre insolubile (celuloză microcristalină), care îndepărtează ghemotoacele de păr din tractul digestiv și stimulează motilitatea intestinală datorită structurii fibroase brute. Hrana conține carne de pui înt..

250,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Satiety Cat 1.5kg

Supraponderabilitatea nu este o raritate la pisici, cauza fiind adesea aportul excesiv de energie în combinație cu puțină mișcare fizică. De asemenea, și metabolismul modificat în urma sterilizării sau castrării duce la supraponderabilitate. O astfel..

78,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Sterilised 37

Controlul greutățiiDupă sterilizare, necesarul energetic al pisicii scade. Sterilised 37 ajută la limitarea riscului de creștere în greutate datorită conținutului moderat de grăsimi și a porțiilor zilnice de hrană atent dozate.Aparat urinar sănătosPi..

17,00 LEI
Prețul include TVA

CLUB4PAWS PREMIUM PISICI- SENSITIVE 14 KG

Hrana uscată premium conține carne de pui într-un procent de 24%, care are un coeficient de digestibilitate ridicat, precum Probiotic Biobios, care este responsabil pentru echilibrul microbian intestinal. Fibra de sfeclă solubilă este un pr..

250,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 45 (6 pagini)