Hrana uscată
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pest.ro; contact@best-pest.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrana uscată

CLUB4PAWS PREMIUM PISICI ADULTE-SOMON - 14 KG

Hrana uscată premium are carnea ca ingredientul principal, include carne dintr-un procent de 27%. Biluțele crocante cu somon au un gust excelent și sunt concepute pentru pisici adulte. Complexul de acizi grași nesaturați Omega 3 + Omega 6 m..

201,60 LEI
Prețul include TVA

CLUB 4 PAWS PREMIUM HAIRBALL PENRU PISICI- 14 KG

Nutriția uscată premium conține fibre insolubile (celuloză microcristalină), care îndepărtează ghemotoacele de păr din tractul digestiv și stimulează motilitatea intestinală datorită structurii fibroase brute. Hrana conține carne de pui înt..

201,60 LEI
Prețul include TVA

CLUB4PAWS PREMIUM PISICI STERILIZATE 14 KG

Formula uscată premium este creată în așa fel încât să asigure necesitățile pisicilor sterilizate sau castrate. Are carnea ca ingredientul principal, include carne de pui într-un procent de 24%, care are un procent de digerabilitate ridicat. Are o co..

201,60 LEI
Prețul include TVA

CLUB4PAWS PREMIUM PISICI- SENSITIVE 14 KG

Hrana uscată premium conține carne de pui într-un procent de 24%, care are un coeficient de digestibilitate ridicat, precum Probiotic Biobios, care este responsabil pentru echilibrul microbian intestinal. Fibra de sfeclă solubilă este un pr..

201,60 LEI
Prețul include TVA

CLUB4PAWS PREMIUM PISICI- URINARY 14 KG

Nutriție premium uscată pentru pisicile adulte sensibile la bolile sistemului urinar. Complexul de Ca, P și Mg balanțat previne urolitiaza prin scăderea cristalelor în urină. Hrana conține carne de pui într-un procent de 22%, care are un pr..

201,60 LEI
Prețul include TVA

CLUB4PAWS PREMIUM PISICI- VITĂ, 14 KG

Hrana uscată premium are carnea ca ingredientul principal, include carne într-un procent de 32%. Biluțele crocante cu vițel au un gust excelent și sunt concepute pentru pisici adulte. Complexul de acizi grași nesaturați Omega 3 + Omega 6 me..

201,60 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Gastro Intestinal Cat Dry 0.4kg

ROYAL CANIN VD Gastro Intestinal Hrană uscată pentru pisiciHrană dietetică pentru pisici.O hrană dietetică completă specială pentru a reduce dereglările intestinale. O formulă foarte digestibilă, cu o cantitate echilibrată de fibre, incluzând prebiot..

26,00 LEI
Prețul include TVA

Hrana ANDIMIX CAT pentru pisici adulte 20 kg

Hrana ANDIMIX CAT pentru pisici adulte  20 kg Compoziţie: Cereale, carne şi subproduse de origine animala, peste si subproduse de peste, uleiuri si grasimi, subproduse de origine vegetala, drojdie de bere, substante minerale. Compone..

117,95 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 44 (6 pagini)