Hrana uscată
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrana uscată

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
44
1

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Maine Coon Adult

 Hrană completă adaptată nevoilor nutriționale specifice pisicilor adulte din rasa Maine Coon, cu vârsta peste 15 luni.Crochetă adaptată maxilarului de mari dimensiuniCrocheta cu un design specific, de mari dimensiuni și cu o formă cubică, este ..

155,00 LEI
Prețul include TVA

OPTIMEAL SENSITIVE PENTRU PISICI ADULTE- 650 g

OPTIMEAL™. Hrana uscata completa pentru pisici cu digestie sensibila, Cu Miel, 0.650 kgOptimeal - hrana uscata pentru pisici cu digestie sensibila are o formula speciala care mentine sanatatea sistemului digestiv al pisicii. ..

29,35 LEI
Prețul include TVA

Hrana uscata hipoalergenica pentru caini, Optimeal Adult talie medie, Somon, 12kg

Optimeal SUPER PREMIUM, Hrana uscata completa pentru caini adulti de talie medie, formula HIPOALERGENICA, pe baza de carne de SOMON, 12kgOptimeal HIPOALERGENIC pentru caini adulti de talie medie  – hrana uscata Super Pre..

320,55 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Persian Kitten

 Hrană completă adaptată nevoilor nutriționale specifice ale puiului de pisică din rasa Persană, cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 luni.Crochetă adaptată maxilarului brahicefalicCu o formă special aleasă, această crochetă micuță și rectangulară ..

25,00 LEI
Prețul include TVA

OPTIMEAL PISICI STERILIZATE- CURCAN SI OVAZ 0,650 KG

OPTIMEAL™. Hrana uscata completa pentru pisici sterilizate si motani castrati, cu carne de curcan, 0.65kg Optimeal - hrana uscata pentru pisici STERILIZATE are formula speciala care mentine sanatatea tractului urinar si reduce riscul de apa..

29,35 LEI
Prețul include TVA

Hrana uscata Royal Canin Persian Adult

 Hrană completă adaptată nevoilor nutriționale specifice pisicilor adulte din rasa Persian, cu vârsta de peste 12 luni.Crochetă adaptată maxilarului brahicefalicCu o formă special aleasă de migdală, această crochetă are o suprafață de contact op..

98,00 LEI
Prețul include TVA

CLUB4PAWS PREMIUM PISICI- VITĂ, 14 KG

Hrana uscată premium are carnea ca ingredientul principal, include carne într-un procent de 32%. Biluțele crocante cu vițel au un gust excelent și sunt concepute pentru pisici adulte. Complexul de acizi grași nesaturați Omega 3 + Omega 6 me..

250,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Kitten Sterilised

 Hrană completă pentru puii de pisică sterilizați aflați în a doua etapă de creștere cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 luni.Susține sistemul imunitarCreșterea este o etapă esențială în viața pisicii dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperir..

20,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 45 (6 pagini)