Castroane boluri biberoane
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pest.ro; contact@best-pest.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Castroane boluri biberoane

Available Options

Castron din plastic diverse culori 0.45 L

Castron din plastic diverse culoriCastron confectionat din plastic.Poate fi folosit pentru apa sau hrana. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Culori : albastru, verde, rosu, portocaliu. Dimensiuni : 0..

9,99 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron din plastic imprimeu pisoi si catei- 0,15 l

Castron din plastic imprimeu pisoi si cateiCastron confectionat din plastic de inalta calitate. Poate fi folosit pentru apa sau hrana. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Avantajos datorita durabilitatii s..

8,99 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron inox

Castron inox Castron confectionat din otel inoxidabil. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Avantajos datorita durabilitatii si intretinerii usoare. Dimensiuni disponibile : 0.45 L / 11 cm 0...

5,29 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron inox pentru animale de companie

Castron inox Castron confectionat din otel inoxidabil. Baza stabila previne rasturnarea castronului datorita cauciucului. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Avantajos datorita durabilitatii si intret..

6,59 LEI
Prețul include TVA

Castron MODERNA Cats in love Dublu pentru pisici

Castron MODERNA Cats in love Dublu pentru pisici Castron MODERNA Cats in love Dublu pentru pisici special conceput pentru nevoile zilnice. Castron MODERNA pentru pisici face parte din gama Cats in love.Poate fi folosit atat pentru apa, cat ..

20,79 LEI
Prețul include TVA

Castron MODERNA Cats in love pentru pisici

Castron MODERNA Cats in love pentru pisici Castron MODERNA Cats in love pentru pisici special conceput pentru nevoile zilnice. Castron MODERNA pentru pisici face parte din gama Cats in love.Design inovator care ofera stabilitate sporita dat..

15,59 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron MODERNA Eco pentru pisici

Castron MODERNA Eco pentru pisiciCastron MODERNA Eco pentru pisici special conceput pentru nevoile zilnice. Poate fi spalat cu usurinta si in masina de spalat vase datorita materialului rezistent. Baza stabila previne rasturnarea castronulu..

5,28 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron MODERNA Smarty Dublu pentru pisici - diverse culori

Castron MODERNA Smarty Dublu pentru pisici - diverse culoriCastron MODERNA Smarty pentru pisici special conceput pentru nevoile zilnice. Poate fi folosit atat pentru apa, cat si pentru hrana. Prezinta colturi de cauciuc cu un design inovato..

15,67 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 13 (2 pagini)