Perii și trimmer-e
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pest.ro; contact@best-pest.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Perii și trimmer-e

Cleste gheare PETEXPERT

Cleste gheare PETEXPERT Toaletajul regulat ar gherelor are un rol important in igiena animalele de companie. Confectionat dintr-un maner solid si lame din otel inoxidabil. Se recomanda taierea unei parti mici din gheare pentru a evita ..

24,79 LEI
Prețul include TVA

Servetele Talc cu strat electrostatic pentru curatenie 20 bucati

Servetele cu strat electrostatic ideale pentru strangerea murdariei de pe suprafetele din interior. Dimensiuni : 20x30 cmCu aroma de talc si parfum placut. ..

11,69 LEI
Prețul include TVA

Servetele umede Aloe Verra - pentru animale de companie 36 bucati

Servetele umede Aloe Verra - pentru animale de companie 36 bucati Servetele umede cu aroma de Aloe Verra pentru stergerea blanii, labutelor si a mainilor.Servetelele sterg murdaria si reimprospateaza datorita mirosului placut. Formatul maxi..

15,49 LEI
Prețul include TVA

Servetele umede Clorhexidina - pentru animale de companie 36 bucati

Servetele umede Clorhexidina - pentru animale de companie 36 bucati Servetele umede cu clorhexidina pentru stergerea blanii, labutelor si a mainilor.Servetelele sterg murdaria si reimprospateaza datorita mirosului placut. Formatul maxi de 2..

15,69 LEI
Prețul include TVA

Servetele umede Lamaie - pentru animale de companie 36 bucati

Servetele umede Lamaie - pentru animale de companie 36 bucati Servetele umede cu aroma de Lamaie pentru stergerea blanii, labutelor si a mainilor.Servetelele sterg murdaria si reimprospateaza datorita mirosului placut. Formatul maxi de 20x3..

11,99 LEI
Prețul include TVA

Servetele umede Talc - pentru animale de companie 36 bucati

Servetele umede Talc - pentru animale de companie 36 bucati Servetele umede cu Talc pentru stergerea blanii, labutelor si a mainilor.Servetelele sterg murdaria si reimprospateaza datorita mirosului placut. Formatul maxi de 20x30 cm poate fi..

11,99 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)