MODERNA
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

MODERNA

Available Options

Lopatica litiera MODERNA Scoopy diverse culori

Lopatica litiera MODERNA Scoopy diverse culori Lopatica Scoopy este un accesoriu perfect pentru a menține igiena litierei curata într-un mod ușor, rapid și confortabil.Lopatica Scoopy prezinta un grilaj care ajuta la preluarea fecalelor fara a c..

8,50 LEI Prețul include TVA 8,50 LEI

Castron MODERNA Cats in love Dublu pentru pisici

Castron MODERNA Cats in love Dublu pentru pisici Castron MODERNA Cats in love Dublu pentru pisici special conceput pentru nevoile zilnice. Castron MODERNA pentru pisici face parte din gama Cats in love.Poate fi folosit atat pentru apa, cat ..

24,22 LEI Prețul include TVA 24,22 LEI

Available Options

Litiera MODERNA Arist cu rama diverse culori

Litiera MODERNA Arist cu rama diverse culori Litiera este recomandata pentru igiena zilnica a pisicilor. Litiera este recomanata pentru orice talie si rasa de pisici. Prezinta margini inalte pentru a impiedica continutul sa cada in ext..

55,80 LEI Prețul include TVA 55,80 LEI

Castron MODERNA LUXURIOUS pentru pisici

Castron MODERNA LUXURIOUS pentru pisici Castron MODERNA LUXURIOUS pentru pisici special conceput pentru nevoile zilnice. Castron MODERNA pentru pisici face parte din gama LUXURIOUS.Design inovator care ofera stabilitate sporita datorită cau..

18,20 LEI Prețul include TVA 18,20 LEI

Available Options

Litiera MODERNA Flip cu lopatica si filtru - diverse culori

Litiera MODERNA Flip cu lopatica si filtru - diverse culori Litiera este recomandata pentru igiena zilnica a pisicilor. Lopatica și filtru de carbon activ inclus in pretul litierei. Litiera uşor de transportat datorită mânerului pliabi..

125,73 LEI Prețul include TVA 125,73 LEI

Castron MODERNA LUXURIOUS pentru caini

Castron MODERNA LUXURIOUS pentru cainiCastron MODERNA LUXURIOUS pentru caini special conceput pentru nevoile zilnice. Castron MODERNA pentru caini face parte din gama LUXURIOUS.Design inovator care ofera stabilitate sporita datorită cauciucului ..

18,53 LEI Prețul include TVA 18,53 LEI

Litiera MODERNA LUXURIOUS

Litiera MODERNA LUXURIOUS de culoare neagra pentru pisici. Litiera face parte din gama de lux MODERNA LUXOURIUS. Litiera este recomandata pentru igiena zilnica a pisicilor.Litiera uşor de transportat datorită mânerului pliabil.Filtru de car..

156,98 LEI Prețul include TVA 156,98 LEI

Available Options

Litiera MODERNA Flip SMART - diverse culori

Litiera MODERNA Flip SMART - diverse culori Litiera este recomandata pentru igiena zilnica a pisicilor. Plastic de calitate superioara pentru o utilizare de lunga durata si o curatare facila.Usa transparenta si rabatabila pentru intimitate...

92,14 LEI Prețul include TVA 92,14 LEI

Afişare 1 - 8 din 26 (4 pagini)