Royal Canin
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Royal Canin

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Fit 32

 Hrană echilibrată și completă, special adaptată nevoilor pisicilor adulte cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani, ce au activitate fizică moderată și acces ocazional la exterior.Profil nutrițional optimPentru a acoperi toate cerințele nutriționale..

18,00 LEI Prețul include TVA 18,00 LEI

Hrana umeda Royal Canin Digest Sensitive pachet 12x85 g

 Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani, ajută la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv (carne mărunțită în sos).Digestibilitate ridicatăCu un nive..

62,00 LEI Prețul include TVA 62,00 LEI

Available Options

Royal Canin Mini Exigent

Hrană completă pentru câinii adulți, cu greutatea de până la 10 kg și vârsta peste 10 luni, ce au apetit capricios.Rezultate dovedite : până la 99 % dintre câini o preferă**Studiu intern Royal Canin.Satisface apetitul capriciosAvând un conținut ..

35,00 LEI Prețul include TVA 35,00 LEI

Royal Canin Medium Adult Umeda- 10 x140 g

Hrană umedă completă pentru câinii adulți de talie medie, cu greutatea cuprinsă între 11 și 25 kg și vârsta între 1 și 12 ani.Digestibilitate ridicatăSusține digestia sănătoasă și echilibrul florei intestinale.Sistem imunitar puternicAjută la menține..

50,00 LEI Prețul include TVA 50,00 LEI

Available Options

Royal Canin Pug Adult

Hrană completă special creată pentru câinii adulți și seniori din rasa Pug, cu vârsta de peste 10 luni.Piele sănătoasăAceastă formulă susţine rolul de „barieră” (prin complexul exclusiv de nutrimente) și sănătatea pielii (EPA/DHA).Tonus muscularMenți..

45,00 LEI Prețul include TVA 45,00 LEI

Available Options

Royal Canin French Bulldog Puppy

Hrană completă special creată pentru cățeii din rasa Bulldog Francez, cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 luni.Susține sistemul imunitarCreșterea este o etapă esențială în viața câinelui dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperiri și a noilor exper..

80,00 LEI Prețul include TVA 80,00 LEI

Available Options

Royal Canin Maxi Dental Care

Hrană completă pentru câinii adulți de talie mare, cu greutatea cuprinsă între 26 și 44 kg și vârsta peste 15 luni, predispuși sensibilităților dentare.Reduce cu până la 75% formarea tartrului *Studiu intern Royal Canin.Unii câini sunt mai predispuși..

75,00 LEI Prețul include TVA 75,00 LEI

Available Options

Royal Canin Cocker Adult

Hrană completă special creată pentru câinii adulți și seniori din rasa Cocker Spaniel, American și English, cu vârsta de peste 12 luni.Piele și blană sănătoaseCocker Adult susţine rolul de barieră" al pielii (complex exclusiv de nutrimente), menţine ..

75,00 LEI Prețul include TVA 75,00 LEI

Afişare 1 - 8 din 165 (21 pagini)