Jucării
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Jucării

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
64
5

Available Options

Jucarie minge 4 cm

Mingea este cea mai obișnuită jucărie pentru câinii de toate rasele. Culori vibrante fac gasirea mingii mult mai usoara. Câinii sunt foarte încântați să o recupereze.Cu această jucărie, câinele își masează gingiile și isi  întărește mușchii..

10,92 LEI
Prețul include TVA

Jucarie vinilin

Astfel de jucarii sunt distractive  chiar si in cazul in care câinele rămâne singur acasă.Jucaria este confectionata dintr-un material de inalta calitate si de lunga durata.Dimensiune: 6-9 cm...

10,92 LEI
Prețul include TVA

Jucarie pui

Astfel de jucarii sunt distractive  chiar si in cazul in care câinele rămâne singur acasă.Jucaria este confectionata dintr-un material de inalta calitate si de lunga durata.Dimensiune: 33 cm..

17,82 LEI
Prețul include TVA

Jucarie latex

Jucarie din latex. Aceasta jucarie este facuta dintr-un material de lungă durată, flexibil și rezistent la mușcături. Dacă o parte din jucărie este înghițită, sistemul digestiv nu este afectat. Astfel de jucarii sunt distractive  chiar..

32,76 LEI
Prețul include TVA

Jucarie latex

Sunt distractive  chiar si in cazul in care câinele rămâne singur acasă.Jucaria este confectionata dintr-un material de inalta calitate si de lunga durata. In cazul inghitirii, sistemul digestiv nu este afectat.Dimensiune: 16 cm...

28,08 LEI
Prețul include TVA

Jucarie PS 7.5 cm

Cu această jucărie, câinele își masează gingiile și isi  întărește mușchii masticatori în timp ce se joacă.  Sunt distractive  chiar si in cazul in care câinele rămâne singur acasă.Jucaria este confectionata dintr-un material de inalta..

6,80 LEI
Prețul include TVA

Jucarie minge

Astfel de jucarii sunt distractive  chiar si in cazul in care câinele rămâne singur acasă.Jucaria este confectionata dintr-un material de inalta calitate si de lunga durata.Dimensiune: 8-9 cm...

7,20 LEI
Prețul include TVA

Jucarie latex

Astfel de jucarii sunt distractive  chiar si in cazul in care câinele rămâne singur acasă.Jucaria este confectionata dintr-un material de inalta calitate si de lunga durata.Dimensiune: 21 cm..

14,04 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 69 (9 pagini)