Hrană
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrană

Filtrează

Preț
21
17
0
13
2
0
0
0
0
0
48
6

Castron MODERNA Cats in love Dublu pentru pisici

Castron MODERNA Cats in love Dublu pentru pisici Castron MODERNA Cats in love Dublu pentru pisici special conceput pentru nevoile zilnice. Castron MODERNA pentru pisici face parte din gama Cats in love.Poate fi folosit atat pentru apa, cat ..

24,22 LEI
Prețul include TVA

Hrana uscata Royal Canin Persian Adult

 Hrană completă adaptată nevoilor nutriționale specifice pisicilor adulte din rasa Persian, cu vârsta de peste 12 luni.Crochetă adaptată maxilarului brahicefalicCu o formă special aleasă de migdală, această crochetă are o suprafață de contact op..

98,00 LEI
Prețul include TVA

Hrana umeda Royal Canin Ultra Light pachet 12x85 g

 Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, ajută la menţinerea unei greutății optime (carne mărunțită în aspic).Aport caloric redus cu 19%Limitează aportul caloric zilnic, iar conținutul de..

62,00 LEI
Prețul include TVA

Uro-Pet Gel, 120 gr

Uro-Pet Gel este un supliment nutritiv sub forma de pasta, pentru cainii si pisicile cu afectiuni ale tractului urinar. Produsul este conceput in vederea reducerii formarii de calculi renali din struviti, prin utilizarea unei formule bazate..

52,80 LEI
Prețul include TVA

Castron MODERNA LUXURIOUS pentru pisici

Castron MODERNA LUXURIOUS pentru pisici Castron MODERNA LUXURIOUS pentru pisici special conceput pentru nevoile zilnice. Castron MODERNA pentru pisici face parte din gama LUXURIOUS.Design inovator care ofera stabilitate sporita datorită cau..

18,20 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Kitten Sterilised

 Hrană completă pentru puii de pisică sterilizați aflați în a doua etapă de creștere cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 luni.Susține sistemul imunitarCreșterea este o etapă esențială în viața pisicii dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperir..

20,00 LEI
Prețul include TVA

Hrana umeda Royal Canin Instinctive pachet 12x85 g

 Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte (carne mărunțită in aspic).Preferată în mod instinctivCreată special pentru a întruni condițiile unui Profi Macro Nutrițional optim, ce este prefer..

50,00 LEI
Prețul include TVA

Dozator hrana/apa MODERNA pentru pisici LUXURIOUS 1,5L

Dozator hrana/apa MODERNA pentru pisici LUXURIOUS 1,5LDozator hrana/apa MODERNA pentru pisici special conceput pentru nevoile zilnice.Dozator hrana/apa MODERNA pentru pisici face parte din gama LUXURIOUS.Dozatorul poate fi utilizat ca hrănitor sau ca..

41,59 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 54 (7 pagini)