Hrană
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrană

Filtrează

Preț
21
17
0
13
2
0
0
0
0
0
54
0

Castron MODERNA LUXURIOUS pentru pisici

Castron MODERNA LUXURIOUS pentru pisici Castron MODERNA LUXURIOUS pentru pisici special conceput pentru nevoile zilnice. Castron MODERNA pentru pisici face parte din gama LUXURIOUS.Design inovator care ofera stabilitate sporita datorită cau..

18,20 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Kitten Sterilised

 Hrană completă pentru puii de pisică sterilizați aflați în a doua etapă de creștere cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 luni.Susține sistemul imunitarCreșterea este o etapă esențială în viața pisicii dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperir..

20,00 LEI
Prețul include TVA

Hrana umeda Royal Canin Instinctive pachet 12x85 g

 Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte (carne mărunțită in aspic).Preferată în mod instinctivCreată special pentru a întruni condițiile unui Profi Macro Nutrițional optim, ce este prefer..

50,00 LEI
Prețul include TVA

Dozator hrana/apa MODERNA pentru pisici LUXURIOUS 1,5L

Dozator hrana/apa MODERNA pentru pisici LUXURIOUS 1,5LDozator hrana/apa MODERNA pentru pisici special conceput pentru nevoile zilnice.Dozator hrana/apa MODERNA pentru pisici face parte din gama LUXURIOUS.Dozatorul poate fi utilizat ca hrănitor sau ca..

41,59 LEI
Prețul include TVA

Hrana uscata Royal Canin Siamese Adult

 Hrană completă adaptată nevoilor nutriționale specifice pisicilor adulte din rasa Siamese, cu vârsta de peste 12 luni.Maxilar cu formă unicăCrocheta specială, tubulară, este special creată pentru a se potrivi perfect maxilarului cu formă îngust..

95,00 LEI
Prețul include TVA

Hrana umeda Royal Canin Instinctive 7+ pachet 12x85 g

 Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte cu vârsta peste 7 ani (carne mărunțită în sos).Complex de vitalitateAjută la neutralizarea radicalilor liberi, graţie complexului exclusiv de antio..

55,00 LEI
Prețul include TVA

Hrana ANDIMIX CAT pentru pisici adulte 20 kg

Hrana ANDIMIX CAT pentru pisici adulte  20 kg Compoziţie: Cereale, carne şi subproduse de origine animala, peste si subproduse de peste, uleiuri si grasimi, subproduse de origine vegetala, drojdie de bere, substante minerale. Compone..

179,55 LEI
Prețul include TVA

Hrana umeda Royal Canin Persian Adult pachet 12x85 g

 Hrană umedă completă adaptată nevoilor nutriționale specifice ale pisicii adulte din rasa Persian, cu vârsta peste 12 luni (pate).Robă lungă şi frumoasăComplexul exclusiv de nutrimente întreține frumusețea robei și sănătatea pielii.Digestie ușo..

58,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 54 (7 pagini)