Hrană
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrană

Filtrează

Preț
21
17
0
13
2
0
0
0
0
0
48
6

Available Options

Hrana uscata Royal Canin British Shorthair Kitten

Crochetă adaptată maxilarului cu o formă unicăCrocheta cu o formă unică de semilună, are o textură și dimensiune special alese pentru a se potrivi maxilarului pisoiului din rasa British Shorthair. Forma sa deosebită stimulează pisoiul să mestece hran..

25,00 LEI
Prețul include TVA

Hrana umeda Royal Canin Maine Coon Adult pachet 12x85 g

 Hrană umedă completă adaptată nevoilor nutriționale specifice ale pisicii adulte din rasa Maine Coon, cu vârsta peste 15 luni (bucățele de carne în sos).Textură adaptatăTextură adaptată.Susține sănătatea articulațiilorRețeta specială îmbogățită..

58,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Light Weight Care

 Hrană echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, cu vârsta peste 1 an, ajută la menţinerea unei greutății optime.Menține greutatea optimăMenținerea greutății optime și a masei musculare sunt aspecte imp..

22,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Digestive Care

Sensibilitate digestivă?Un stomac ori un tract digestiv sensibil poate genera apariția fecalelor moi, posibil indicator al unei digestii precare. În plus, înghițirea hranei fără a fi mestecată suficient poate provoca regurgitarea.Digestive CareDigest..

22,00 LEI
Prețul include TVA

Hrana umeda Royal Canin Kitten Gravy pachet 12x85 g

 Hrană completă pentru pui de pisică aflați în a doua etapă de creștere cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 luni (carne mărunţită în sos).Susține sistemul imunitarSusține dezvoltarea sistemului imunitar si menținerea sănătății puiului de pisică în ..

54,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Indoor 27

 Hrană echilibrată și completă, special creată pentru pisicile adulte cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani, ce trăiesc exclusiv în casă.Reduce mirosul materiilor fecaleLipsa activității fizice poate conduce către un tranzit intestinal mai lent și..

19,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Sensible

Digestie optimăUnele pisici suferă de sensibilitate digestivă, ceea ce poate cauza apariția scaunelor moi. Sensible 33 conține o combinație exclusivă de nutrimente ce favorizează procesul optim de digestie (L.I.P.*), și prebiotice ce mențin echilibru..

76,00 LEI
Prețul include TVA

Hrana umeda Royal Canin Kitten Jelly pachet 12x85 g

 Hrană completă pentru pui de pisică aflați în a doua etapă de creștere cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 luni (carne mărunţită în aspic).Susține sistemul imunitarSusține dezvoltarea sistemului imunitar și menținerea sănătății puiului de pisică î..

54,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 54 (7 pagini)