Zgărzi lese hamuri
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Zgărzi lese hamuri

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
32
7

Available Options

Zgarda piele cu model rotund pentru catei

Zgarda piele cu model rotund pentru cateiZgarda este confectionata din piele naturala. Accesoriu cu un aspect deosebit, elegant, confecţionat din piele de inalta calitate. Zgarda este captusita cu pasla in partea interioara pentru mai mult ..

14,99 LEI
Prețul include TVA

Medalion PET EXPERT din silicon cu LED

Medalion PET EXPERT din silicon cu LEDMedalion PET EXPERT fabricat din silicon, care se prinde la zgarda. Becul luminos cu LED este foarte util pe timpul noptii.Culoare : fosforescentDimensiune : 2.8 x 8.0 x 1.4 cm ..

22,56 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Zgarda piele cu model tip con pentru catei

Zgarda piele cu model tip con pentru cateiZgarda este confectionata din piele naturala. Accesoriu cu un aspect deosebit, elegant, confecţionat din piele de inalta calitate. Zgarda este captusita cu pasla in partea interioara pentru mai mult..

15,99 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Zgarda metalica - lant dublu

Zgarda metalica - lant dublu Zgarda confectionata din inele metalice de foarte buna calitate.Recomandata pentru caini de talie medie si mare. Inel gros util petru prinderea lesei. Zgarda este foarte rezistenta la socuri. Este reco..

29,90 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Lesa din zale metalice si maner din piele

Lesa din zale metalice si maner din pieleLesa este confectionata din zale de metal si maner din piele naturala. Accesoriu cu un aspect deosebit, elegant, confecţionat din materiale de inalta calitate. Lesa se prinde usor de zgarda prin inte..

21,48 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Zgarda metalica - lant triplu

Zgarda metalica - lant triplu Zgarda confectionata din inele metalice de foarte buna calitate.Recomandata pentru caini de talie medie si mare. Inel gros util petru prinderea lesei. Zgarda este foarte rezistenta la socuri. Este rec..

30,89 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham reflectorizant TrueLove

Ham reflectorizant TrueLove Ham reflectorizant confectionat dintr-un material moale si rezistent. Hamul este complet reglabil datorita cataramelor culisante. Multiple marimi disponibile pentru catei de talie medie si mare. Acest h..

104,63 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Lesa din zale metalice si maner din piele 3.5 x 110 cm

Lesa din zale metalice si maner din piele 3.5 x 110 cm Lesa este confectionata din zale de metal si maner din piele naturala. Accesoriu confecţionat din materiale de inalta calitate. Este recomandata pentru dresaj si plimbari.Lesa se p..

24,38 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 39 (5 pagini)