Zgărzi lese hamuri
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Zgărzi lese hamuri

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
32
7

Available Options

Lesa Cordelina Neagra 120 cm

Lesa Cordelina Neagra 120 cmLesa fabricata din nylon, foarte solida.Dimensiune : lungime 120 cm, grosime 6 cm.Pentru caini de talie medie si mare. ..

23,39 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham nylon reflectorizant

Ham nylon reflectorizantHamul este confectionat dintr-un nylon rezistent. Este recomandata pentru dresaj si plimbari. Se poate regla cu usurinta datorita multiplelor reglaje. Ideal pentru rasele mici si mijlocii de caini. Se recom..

22,49 LEI
Prețul include TVA

Sistem iluminare cu LED pentru lesa

Sistem iluminare cu LED pentru lesa Sistem iluminare cu LED special pentru lesele din gama FLEXI. Se monteaza pe lesa retractabila. Foarte practic pe timpul noptii in timpul plimbarilor. Becul LED este foarte durabil.Culoare bec :..

89,99 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Lesa din piele cu lant si arc 50 cm

Lesa din piele cu lant si arc  50 cmLesa din metal, cu arc si carabina solida. Dimensiune : lungime 50 cm, latime 4 cm.  Potrivita pentru caini de talie medie si mare.Diverse culori : maro, negru si rosu...

33,46 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Lesa nylon reflectorizanta simpla

Lesa nylon reflectorizanta simpla Lesa confectionata dintr-un nylon rezistent si o carabiniera din metal. Este recomandata pentru dresaj si plimbari. Se recomanda a se utiliza impreuna cu zgarda reflectorizanta.Culori : rosu, verde, vi..

11,70 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Prelungire lesa FLEXI Soft Stop

Prelungire lesa FLEXI Soft Stop Accesoriu perfect pentru toate tipurile de lese, in special cele retractabile.Prelungirea lesei ajuta la diminuarea socului. De asemenea acest accesoriu reduce forta primita in lesa cand animalul se trage.&nb..

58,99 LEI
Prețul include TVA

Lesa BULL Sport Style 120 cm

Lesa BULL Sport Style 120 cm Lesa fabricata din 2 materiale, foarte solida. Dimensiune : lungime 120 cm, grosime 3 mm. Potrivita pentru caini de talie  mica, medie si mare.Se recomanda a se utiliza impreuna cu hamul BULL Spor..

55,99 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Lesa nylon si piele

Lesa nylon si piele Lesa confectionata dintr-un nylon rezistent, piele ecologica si o carabiniera din metal. Este recomandata pentru dresaj si plimbari. Se recomanda a se utiliza impreuna cu orice zgarda din piele.Culori : verde, galbe..

20,90 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 39 (5 pagini)