Zgărzi lese hamuri
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Zgărzi lese hamuri

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
26
14

Lesa BULL Sport Leader 120 cm

Lesa BULL Sport Leader 120 cm Lesa fabricata din 2 materiale, foarte solida. Dimensiune : lungime 120 cm, grosime 3 cm. Potrivita pentru caini de talie mica, medie si mare.Se recomanda a se utiliza impreuna cu hamul BULL Sport Lea..

39,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Lesa nylon reflectorizanta simpla

Lesa nylon reflectorizanta simpla Lesa confectionata dintr-un nylon rezistent si o carabiniera din metal. Este recomandata pentru dresaj si plimbari. Se recomanda a se utiliza impreuna cu zgarda reflectorizanta.Culori : rosu, fosforesc..

12,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Lesa FLEXI Design retractabila

Lesa FLEXI Design retractabila Lesa FLEXI Design retractabila diverse culori si marimi.Lesa confectionata dintr-un plastic si o cordelina rezistente la socuri. Este ideala pentru plimbari relaxante. Cordelina este lunga si asigura cain..

45,00 LEI
Prețul include TVA

Lesa BULL Sport Energy 120 cm

Lesa BULL Sport Energy 120 cm Lesa fabricata din 2 materiale, foarte solida. Dimensiune : lungime 120 cm, grosime 3 cm. Potrivita pentru caini de talie mica, medie si mare.Se recomanda a se utiliza impreuna cu hamul BULL Sport Energy...

39,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Lesa nylon PET EXPERT

Lesa nylon PET EXPERT Lesa confectionata dintr-un nylon rezistent si o carabiniera din metal. Este recomandata pentru dresaj si plimbari. Se recomanda a se utiliza impreuna cu zgarda nylon. Culori : rosu, verde, negru si albastru...

12,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Lesa FLEXI retractabila Fashion Fling

Lesa FLEXI retractabila Fashion Fling Lesa FLEXI retractabila la moda Lesa confectionata dintr-un plastic si o cordelina rezistente la socuri. Este ideala pentru plimbari relaxante. Cordelina este lunga si asigura cainelui miscari..

50,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham BULL Sport Style

Ham BULL Sport Style Ham fabricat din 2 materiale, solid si la moda. Diverse dimensiuni pentru animalele de companie. Vezi tabelul din imagine pentru selectarea marimii protrivite.   Instructiuni de utilizare in poza 2. Hamul..

42,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham nylon PET EXPERT

Ham nylon PET EXPERT Hamul este confectionat dintr-un nylon rezistent. Este recomandata pentru dresaj si plimbari. Se poate fixa cu usurinta datorita multiplelor reglaje. Ideal pentru orice talie. Culore : rosu. Dimensiu..

29,89 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 40 (5 pagini)