recompense
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Recompense

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
6
14

Recompensa os calciu invelit cu bucati de carne de pui - 20 bucati

Recompensa os calciu invelit cu bucati de carne de pui - 20 bucatiRecompensa os calciu semi-dur invelit cu bucati de carne de pui moi. Aliment complementar pentru toate rasele de caini. Ideale pentru intarirea si curatarea dentitiei, reduce..

20,00 LEI
Prețul include TVA

Recompensa Bomboane Animal Lovers mix 1 kg

Recompensa Bomboane Animal Lovers mix 1 kgAliment complementar pentru toate rasele de caini. Recompense crocante sanatoase pentru companionul dumneavoastra. Ideale pentru intarirea si curatarea dentitiei, reducerea tartrului si imbunatatire..

27,00 LEI
Prețul include TVA

Pesti uscati

Recompensa pesti uscati 30 g.Ideali pentru caini deoarece intareste muschii masticatori si contribuie la sanatatea bucala.Ambalaj: 30 g. ..

4,00 LEI
Prețul include TVA

Ureche de iepure

Recompensa ureche de iepure.Aliment complementar pentru toate rasele de caini. Ideal pentru  caini deoarece intareste muschii masticatori si contribuie la sanatatea bucala.Ambalaj: 10 bucati...

15,00 LEI
Prețul include TVA

Recompensa din piele de bivol

Piele de bivol presata natural.Ideala pentru caini deoarece intareste muschii masticatori si contribuie la sanatatea bucala.Ambalaj:  8mm/ 100 bucati...

100,00 LEI
Prețul include TVA

Recompensa peste uscati- pisica

Recompensa pesti uscati pentru pisici.Bogati in proteine si ideali pentru diversificarea dietei pisicilor.Ambalaj: 30 g ..

4,00 LEI
Prețul include TVA

Os presat 50 buc. x 5 cm

Cainii se plictisesc foarte usor, iar recompensa din piele dura mentine cainele ocupat, in timp ce contribuie la igiena dentara.Actiunea recompensei asupra dintilor ajuta la prevenirea depunerii de tartru si indeparteaza placa bacteriana, lasand dint..

50,00 LEI
Prețul include TVA

Recompense pentru caini Enjoy Carnivore cu pui si cod 300 g

Recompense pentru caini Enjoy Carnivore cu pui si cod 300 g reprezinta o hrana complementara pentru caini adulti si juniori.Compozitie: 60% carne de pui, 30% piele de cod, 4% faina de grau, 4% proteina din arahide, 2% glicerina.Recomandari de hr..

29,70 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 20 (3 pagini)