recompense
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Recompense

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
12
9

Recompensa os invelit cu bucati de carne de rata 500g

Recompensa os invelit cu bucati de carne de rata 500g Recompensa semi-dura os invelit cu bucati de carne de rata. Aliment complementar pentru toate rasele de caini. Ideale pentru intarirea si curatarea dentitiei, reducerea tartrului si..

49,98 LEI
Prețul include TVA

Recompensa os calciu invelit cu bucati de carne de pui - 20 bucati

Recompensa os calciu invelit cu bucati de carne de pui - 20 bucatiRecompensa os calciu semi-dur invelit cu bucati de carne de pui moi. Aliment complementar pentru toate rasele de caini. Ideale pentru intarirea si curatarea dentitiei, reduce..

49,18 LEI
Prețul include TVA

Recompensa Bomboane Animal Lovers mix 1 kg

Recompensa Bomboane Animal Lovers mix 1 kgAliment complementar pentru toate rasele de caini. Recompense crocante sanatoase pentru companionul dumneavoastra. Ideale pentru intarirea si curatarea dentitiei, reducerea tartrului si imbunatatire..

44,65 LEI
Prețul include TVA

Royal Canin Educ - RECOMPENSE 50 g

Supliment ideal ce combină procesul deeducare al câinelui cu Nutriţia Sănătoasă.Destinat întăririi pozitive a comportamentului dorit în cazul câinilor sau cățeilor cu vârsta peste 2 luni, pe parcursul sesiunilor de dresaj sau antrenamentelor.Aport ca..

5,00 LEI
Prețul include TVA

Pesti uscati

Recompensa pesti uscati 30 g.Ideali pentru caini deoarece intareste muschii masticatori si contribuie la sanatatea bucala.Ambalaj: 30 g. ..

5,60 LEI
Prețul include TVA

Ureche de iepure

Recompensa ureche de iepure.Aliment complementar pentru toate rasele de caini. Ideal pentru  caini deoarece intareste muschii masticatori si contribuie la sanatatea bucala.Ambalaj: 10 bucati...

19,00 LEI
Prețul include TVA

Recompensa din piele de bivol

Piele de bivol presata natural.Ideala pentru caini deoarece intareste muschii masticatori si contribuie la sanatatea bucala.Ambalaj:  8mm/ 100 bucati...

162,00 LEI
Prețul include TVA

Recompensa peste uscati- pisica

Recompensa pesti uscati pentru pisici.Bogati in proteine si ideali pentru diversificarea dietei pisicilor.Ambalaj: 30 g ..

5,80 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 21 (3 pagini)