Accesorii dresaj
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Accesorii dresaj

Filtrează

Preț
0
0
1
0
0
10
4

Lesa BULL Sport Style 120 cm

Lesa BULL Sport Style 120 cm Lesa fabricata din 2 materiale, foarte solida. Dimensiune : lungime 120 cm, grosime 3 mm. Potrivita pentru caini de talie  mica, medie si mare.Se recomanda a se utiliza impreuna cu hamul BULL Spor..

55,99 LEI
Prețul include TVA

Lesa BULL Sport Leader 120 cm

Lesa BULL Sport Leader 120 cm Lesa fabricata din 2 materiale, foarte solida. Dimensiune : lungime 120 cm, grosime 3 cm. Potrivita pentru caini de talie mica, medie si mare.Se recomanda a se utiliza impreuna cu hamul BULL Sport Lea..

55,99 LEI
Prețul include TVA

Lesa BULL Sport Energy 120 cm

Lesa BULL Sport Energy 120 cm Lesa fabricata din 2 materiale, foarte solida. Dimensiune : lungime 120 cm, grosime 3 cm. Potrivita pentru caini de talie mica, medie si mare.Se recomanda a se utiliza impreuna cu hamul BULL Sport Energy...

55,99 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham BULL Sport Style

Ham BULL Sport Style Ham fabricat din 2 materiale, solid si la moda. Diverse dimensiuni pentru animalele de companie. Vezi tabelul din imagine pentru selectarea marimii protrivite.   Instructiuni de utilizare in poza 2. Hamul..

63,44 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham BULL Sport Leader

Ham BULL Sport LeaderHam fabricat din 2 materiale, solid si la moda. Diverse dimensiuni pentru animalele de companie. Vezi tabelul din imagine pentru selectarea marimii protrivite.   Instructiuni de utilizare in poza 2. Hamul se p..

63,44 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham BULL Sport Energy

Ham BULL Sport EnergyHam fabricat din 2 materiale, solid si la moda. Diverse dimensiuni pentru animalele de companie. Vezi tabelul din imagine pentru selectarea marimii protrivite.   Instructiuni de utilizare in poza 2. Hamul se p..

77,02 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Lesa nylon reflectorizanta cu model

Lesa nylon reflectorizanta cu model - forma de os Lesa confectionata dintr-un nylon rezistent si o carabiniera din metal. Este recomandata pentru dresaj si plimbari. Se recomanda a se utiliza impreuna cu zgarda reflectorizanta.Cul..

15,20 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham PET EXPERT Camuflaj

Ham PET EXPERT Camuflaj Hamul este confectionat dintr-un nylon rezistent foarte confortabil pentru plimbarile lungi. Este recomandata pentru dresaj si plimbari. Se poate fixa cu usurinta datorita multiplelor reglaje. Ideal pentru ..

61,46 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 14 (2 pagini)