Accesorii dresaj
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Accesorii dresaj

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
6
8

Available Options

Ham BULL Sport Leader

Ham BULL Sport LeaderHam fabricat din 2 materiale, solid si la moda. Diverse dimensiuni pentru animalele de companie. Vezi tabelul din imagine pentru selectarea marimii protrivite.   Instructiuni de utilizare in poza 2. Hamul se p..

42,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham BULL Sport Energy

Ham BULL Sport EnergyHam fabricat din 2 materiale, solid si la moda. Diverse dimensiuni pentru animalele de companie. Vezi tabelul din imagine pentru selectarea marimii protrivite.   Instructiuni de utilizare in poza 2. Hamul se p..

51,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Lesa nylon reflectorizanta cu model

Lesa nylon reflectorizanta cu model - forma de os Lesa confectionata dintr-un nylon rezistent si o carabiniera din metal. Este recomandata pentru dresaj si plimbari. Se recomanda a se utiliza impreuna cu zgarda reflectorizanta.Cul..

10,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Ham PET EXPERT Camuflaj

Ham PET EXPERT Camuflaj Hamul este confectionat dintr-un nylon rezistent foarte confortabil pentru plimbarile lungi. Este recomandata pentru dresaj si plimbari. Se poate fixa cu usurinta datorita multiplelor reglaje. Ideal pentru ..

40,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Botnita de plastic

Botnita de plastic Botnita plastic diferite marimi pentru toate rasele.Usor de montat si ajustat, ideala pentru animale in timpul plimbarilor si a vizitei la veterinar. Avantajul botnitei de plastic este ca nu ingheata in anotimpul rece.Pri..

14,00 LEI
Prețul include TVA

BITER - solutie amara pentru prevenirea roaderii

BITER - solutie cu gust amar pentru prevenirea  roaderii. Solutia contine substante amare si neplacute la gust pentru a descuraja animalele de la roaderea mobilierului,papucilor,firelor si a altor obiecte.Produsul nu este periculos pentru s..

27,00 LEI
Prețul include TVA

Covorase absorbante 10 bucati

Confectionate din materiale de buna calitate, compus din 3 straturi .Recomandate pentru toate animalele de companie pentru igiena spatiilor interioare. Colturile covoraselor sunt prevazute cu o banda dublu adeziva pentru a putea fi fixate. Foarte ..

30,50 LEI
Prețul include TVA

Dr. Schmidt - Eco Derm Skin&Coat - Spray antiinflamator, antiseptic si antimicotic 200 ml

Dr. Schmidt - Eco Derm - spray antiinflamator, antiseptic si antimicotic pe baza de extracte botanice cu actiune intensa pentru caini si pisici.Formula naturala. Non-toxic, non-iritant, non-alergic, formula speciala pentru pielea si blana animalelor ..

30,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 14 (2 pagini)