Hrană rozatoare
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrană rozatoare

Filtrează

Preț
2
0
0
0
0
0
0
0
0
6

Kiri Kiri hrana pentru hamsteri

Hrana completa pentru rozatoare, preparata din ingrediente naturale, fara conservanti. Amestec delicios adaptat necesitatilor nutritionale ale hamsterilor si a altor specii de rozatoare mici.Sporirea vitalitatii este asigurata de complexul vital de v..

6,00 LEI
Prețul include TVA

Kiri Kiri Meniu Porcusori Guineea / Iepuri

Hrana completa pentru porcusori de Guineea si iepuri, preparata din ingrediente naturale. Amestec delicios adaptat necesitatilor nutritionale ale rozatoarelor.Sporirea vitalitatii este asigurata de complexul vital de vitamine si minerale esentiale.En..

6,00 LEI
Prețul include TVA

Hrana de baza Lolo pentru iepuri

Este o hrana completa pentru iepurii adulti, fara conservanti, ce ajuta la o dezvoltare sanatoasa a iepurilor datorita vitaminelor si mineralelor din compozitia sa.Se administreaza animalului de 2-3 ori pe zi in functie de necesitatile acestuia.Conti..

10,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

VITAKRAFT Menu Vital Hrană pentru iepuri

VITAKRAFT Menu Vital Hrană pentru iepuriHrană completă pentru iepuri.Menu Vital este un amestec bine echilibrat pentru iepuri, gustos şi le oferă tot ce au nevoie pentru o viaţă sănătoasă.COMPOZIŢIE: derivate de origine vegetală (alfaalfa 10,6%), cer..

10,00 LEI
Prețul include TVA

Vitakraft Meniu Hamster

Constituie dieta perfecta, de calitate superioara, echilibrata si adaptata speciei.Sporirea vitalitatii este asigurata de complexul vital de vitamine si minerale esentiale.Mirosurile urate provocate de excrementele si urina din cusca animalelor sunt ..

10,00 LEI
Prețul include TVA

Vitakraft Baton pentru hamsteri

Sunt preparate din cereale coapte de 3 ori pe o bagheta din lemn natural, perfecta pentru ros.Stimuleaza comportamentul activ al hamsterilor, tinandu-i ocupati pentru mai mult timp.Ideale pentru a impulsiona instinctul de a roade, fiind benefice pent..

8,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)