Păsări
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Păsări

Filtrează

Preț
19
10
0
0
0
0
0
25
4

PETIT KING HRANA COMPLETA PASARI EXOTICE 1KG

Ingrediente : cereale, semninte. Administrare : libera, inlocuire regulata. Se va administra apa zilnic. Termen de expirare : vezi pe ambalaj...

12,99 LEI
Prețul include TVA

PETIT KING HRANA COMPLETA PENTRU PERUSI 1KG

Ingrediente : cereale, semninte, produse de panificatie. Administrare : libera, inlocuire regulata. Se va administra apa zilnic. Termen de expirare : vezi pe ambalaj...

11,99 LEI
Prețul include TVA

PETIT KING HRANA COMPLETA PENTRU CANARI 1KG

Ingrediente : meiul canarilor, rapita, ovaz decorticat, seminte Niger, seminte de in, canepa. Administrare : libera, inlocuire regulata. Se va administra apa zilnic. Termen de expirare : vezi pe ambalaj...

11,99 LEI
Prețul include TVA

Colivie Rondo aurie

Colivie Rondo aurie Colivia se potriveste in orice locuinta datorita design-ului modern si revolutionar. Colivia este recomandata pasarilor mici si mijlocii ( canari, perusi, nimfe, etc.)Partea de jos este detasabila pentru o curtare usoara..

190,55 LEI
Prețul include TVA

Vitakraft baton canari

Gustoase, sunt preparate din cereale coapte de 3 ori ce invelesc o bagheta din lemn natural.Vitalitate datorita continutului de vitamine.Modalitatea perfecta de a preveni plictiseala, tinandu-i ocupati pentru mai mult timp.Se fixeaza cu usurinta in c..

10,00 LEI
Prețul include TVA

Adapatoare colivie pentru pasari 30 ml

Adapatoare colivie pentru pasari 30 ml Adapatoare universala pentru administrarea apei pasarilor. Prinderea este reglabila, fiind potrivita unei game variate de colivii. Se detaseaza in doua parti pentru a putea fi curatata cu usurinta..

8,99 LEI
Prețul include TVA

Vitakraft meniu pentru Nimfa

Hrana sanatoasa completa pentru papagali de talie medie (ex. nimfa), preparata cu grija cu seminte coapte la soare, cereale gustoase, nuci si miere. Aceasta hrana este preparata dupa o reteta fara zahar, coloranti sau conservanti artificiali.Ben..

23,00 LEI
Prețul include TVA

Adapatoare colivie pentru pasari 55 ml

Adapatoare colivie pentru pasari 55 ml Adapatoare universala pentru administrarea apei pasarilor. Prinderea este reglabila, fiind potrivita unei game variate de colivii. Se detaseaza in doua parti pentru a putea fi curatata cu usurinta..

9,60 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 29 (4 pagini)