Accesorii toaletaj
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Accesorii toaletaj

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
11
1

Dr. SEIDEL SOLUTIE CU 4 % CLORHEXIDINA PENTRU INGRIJIREA PIELII ANIMALELOR 100 ml

SOLUTIE CU  4 % CLORHEXIDINA PENTRU  INGRIJIREA  PIELII ANIMALELOR 100 mlSpray-ul cu 4 % clorhexidina este destinat ingrijirii pielii animalelor de companie impotriva bacteriilor gram-negative , gram-pozitive si fungilor .Eficient..

36,98 LEI
Prețul include TVA

Dr. SEIDEL SOLUTIE DE CURATAT OCHII

SOLUTIE DE CURATAT OCHII.Lotiunea curata  usor si eficient ochii animalelor de companie ,indeparteaza petele lacrimogene in jurul ochilor. Contine agenti  de hidratare  pentru a preveni uscarea pielii. Alantoina, Euphrasia si infu..

41,32 LEI
Prețul include TVA

Dr. SEIDEL SOLUȚIE DE CURATAT URECHI

SOLUȚIE DE CURATAT URECHI.Solutia indeparteaza eficient murdaria si ceara de ureche, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor in ureche si canalul auditiv.Continutul de  mentol asigură un efect de răcire pentru a reduce mancarimea  si pentr..

39,88 LEI
Prețul include TVA

Parfum SPECIALCAN cu aroma de vanilie 125 ml

Parfum SPECIALCAN cu aroma de vanilie  125 ml Recomandare pentru : caini, pisici, rozatoare, iepuri, dihori Compozitie : apa, glicoli, multiple parfumuri (vanilie din Madagascar, nuca de cocos, anason, aroma de rom )si excipienti.Doar ..

48,78 LEI
Prețul include TVA

Perie caini PETEXPERT

Perie caini PETEXPERT Perie universala pentru toaletajul canin de zi cu zi. Maner solid confectionat dintr-un material de buna calitate. Recomandata pentru indepartarea parului, murdariei si prafului. Se pot pieptana si catei care..

13,50 LEI
Prețul include TVA

Piepten caini PETEXPERT

Piepten caini PETEXPERT Piepten cu dinti rotativi pentru toaletajul canin de zi cu zi. Maner solid confectionat dintr-un material de buna calitate. Recomandata pentru indepartarea parului, murdariei si prafului. Se pot pieptana si..

29,49 LEI
Prețul include TVA

Piepten alternant DOG SALON

Piepten alternant DOG SALONPiepten cu dinti rotativi alternanti pentru toaletajul canin de zi cu zi. Maner solid confectionat dintr-un material de buna calitate. Recomandat pentru indepartarea parului, murdariei si prafului. Se pot pie..

18,99 LEI
Prețul include TVA

Piepten dublu DOG SALON

Piepten dublu DOG SALONPiepten cu dinti rotativi pe mabele parti pentru toaletajul canin de zi cu zi. Pieptenul are pe o parte dinti rotativi apropiati pentru blana descalcita, iar pe cealalta parte departati pentru blana incalcita.Maner solid c..

19,49 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 12 (2 pagini)