Accesorii toaletaj
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pest.ro; contact@best-pest.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Accesorii toaletaj

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
11
1

Dr. SEIDEL SOLUȚIE DE CURATAT URECHI

SOLUȚIE DE CURATAT URECHI.Solutia indeparteaza eficient murdaria si ceara de ureche, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor in ureche si canalul auditiv.Continutul de  mentol asigură un efect de răcire pentru a reduce mancarimea  si pentr..

39,88 LEI
Prețul include TVA

Parfum SPECIALCAN cu aroma de vanilie 125 ml

Parfum SPECIALCAN cu aroma de vanilie  125 ml Recomandare pentru : caini, pisici, rozatoare, iepuri, dihori Compozitie : apa, glicoli, multiple parfumuri (vanilie din Madagascar, nuca de cocos, anason, aroma de rom )si excipienti.Doar ..

48,78 LEI
Prețul include TVA

Perie caini PETEXPERT

Perie caini PETEXPERT Perie universala pentru toaletajul canin de zi cu zi. Maner solid confectionat dintr-un material de buna calitate. Recomandata pentru indepartarea parului, murdariei si prafului. Se pot pieptana si catei care..

13,50 LEI
Prețul include TVA

Piepten caini PETEXPERT

Piepten caini PETEXPERT Piepten cu dinti rotativi pentru toaletajul canin de zi cu zi. Maner solid confectionat dintr-un material de buna calitate. Recomandata pentru indepartarea parului, murdariei si prafului. Se pot pieptana si..

29,49 LEI
Prețul include TVA

Piepten alternant DOG SALON

Piepten alternant DOG SALONPiepten cu dinti rotativi alternanti pentru toaletajul canin de zi cu zi. Maner solid confectionat dintr-un material de buna calitate. Recomandat pentru indepartarea parului, murdariei si prafului. Se pot pie..

18,99 LEI
Prețul include TVA

Piepten dublu DOG SALON

Piepten dublu DOG SALONPiepten cu dinti rotativi pe mabele parti pentru toaletajul canin de zi cu zi. Pieptenul are pe o parte dinti rotativi apropiati pentru blana descalcita, iar pe cealalta parte departati pentru blana incalcita.Maner solid c..

19,49 LEI
Prețul include TVA

Perie caini 16 x 9 cm

Perie caini  16 x 9 cm Perie universala pentru toaletajul canin de zi cu zi. Maner solid confectionat dintr-un material de buna calitate. Recomandata pentru indepartarea parului, murdariei si prafului. Se pot pieptana si cate..

13,99 LEI
Prețul include TVA

Perie caini 17 x 11 cm

Perie caini  17 x 11 cm Perie universala pentru toaletajul canin de zi cu zi. Maner solid confectionat dintr-un material de buna calitate. Recomandata pentru indepartarea parului, murdariei si prafului. Se pot pieptana si cat..

10,49 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 12 (2 pagini)