Accesorii toaletaj
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Accesorii toaletaj

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
6
6

Piepten alternant DOG SALON

Piepten alternant DOG SALONPiepten cu dinti rotativi alternanti pentru toaletajul canin de zi cu zi. Maner solid confectionat dintr-un material de buna calitate. Recomandat pentru indepartarea parului, murdariei si prafului. Se pot pie..

8,00 LEI
Prețul include TVA

Piepten dublu DOG SALON

Piepten dublu DOG SALONPiepten cu dinti rotativi pe mabele parti pentru toaletajul canin de zi cu zi. Pieptenul are pe o parte dinti rotativi apropiati pentru blana descalcita, iar pe cealalta parte departati pentru blana incalcita.Maner solid c..

8,00 LEI
Prețul include TVA

Perie caini 16 x 9 cm

Perie caini  16 x 9 cm Perie universala pentru toaletajul canin de zi cu zi. Maner solid confectionat dintr-un material de buna calitate. Recomandata pentru indepartarea parului, murdariei si prafului. Se pot pieptana si cate..

7,00 LEI
Prețul include TVA

Perie caini 17 x 11 cm

Perie caini  17 x 11 cm Perie universala pentru toaletajul canin de zi cu zi. Maner solid confectionat dintr-un material de buna calitate. Recomandata pentru indepartarea parului, murdariei si prafului. Se pot pieptana si cat..

8,00 LEI
Prețul include TVA

Cleste gheare PETEXPERT

Cleste gheare PETEXPERT Toaletajul regulat ar gherelor are un rol important in igiena animalele de companie. Confectionat dintr-un maner solid si lame din otel inoxidabil. Se recomanda taierea unei parti mici din gheare pentru a evita ..

19,00 LEI
Prețul include TVA

Trimer universal PETEXPERT

Trimer universal PETEXPERTTrimer universal ideal pentru blana moarta, incalcita si veche. Confectionat dintr-un maner solid si lame din otel inoxidabil.Blana capata un look mai stalucitor. Recomandat pentru caini cu blana lunga. ..

18,00 LEI
Prețul include TVA

Dr. SEIDEL SOLUTIE CU 4 % CLORHEXIDINA PENTRU INGRIJIREA PIELII ANIMALELOR 100 ml

SOLUTIE CU  4 % CLORHEXIDINA PENTRU  INGRIJIREA  PIELII ANIMALELOR 100 mlSpray-ul cu 4 % clorhexidina este destinat ingrijirii pielii animalelor de companie impotriva bacteriilor gram-negative , gram-pozitive si fungilor .Eficient..

32,00 LEI
Prețul include TVA

Dr. SEIDEL SOLUTIE DE CURATAT OCHII

SOLUTIE DE CURATAT OCHII.Lotiunea curata  usor si eficient ochii animalelor de companie ,indeparteaza petele lacrimogene in jurul ochilor. Contine agenti  de hidratare  pentru a preveni uscarea pielii. Alantoina, Euphrasia si infu..

22,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 12 (2 pagini)