Accesorii păsări
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Accesorii păsări

Filtrează

Preț
7
2
1
0
0
0
0
0
8
2

Colivie Rondo aurie

Colivie Rondo aurie Colivia se potriveste in orice locuinta datorita design-ului modern si revolutionar. Colivia este recomandata pasarilor mici si mijlocii ( canari, perusi, nimfe, etc.)Partea de jos este detasabila pentru o curtare usoara..

90,00 LEI
Prețul include TVA

Adapatoare colivie pentru pasari 30 ml

Adapatoare colivie pentru pasari 30 ml Adapatoare universala pentru administrarea apei pasarilor. Prinderea este reglabila, fiind potrivita unei game variate de colivii. Se detaseaza in doua parti pentru a putea fi curatata cu usurinta..

3,00 LEI
Prețul include TVA

Adapatoare colivie pentru pasari 55 ml

Adapatoare colivie pentru pasari 55 ml Adapatoare universala pentru administrarea apei pasarilor. Prinderea este reglabila, fiind potrivita unei game variate de colivii. Se detaseaza in doua parti pentru a putea fi curatata cu usurinta..

4,00 LEI
Prețul include TVA

Jucarie pentru pasari - Scara cu oglinda 22 cm

Jucarie pentru pasari - Scara cu oglinda 22 cm Jucaria are carlige pentru a putea fi montata in colivie.Oglinda ofera distractie companionului dumneavostra. Material plastic de inalta calitate si durabil...

6,00 LEI
Prețul include TVA

Jucarie pentru pasari - Balansoar/leagan 17 cm

Jucarie pentru pasari - Balansoar/leagan 17 cm Jucarie din plastic colorata speciala pentru bucuria companionului dumneavoastra. Se monteaza in colivie cu ajutorul carligului. Material: plastic de inalta calitate si durabil...

6,00 LEI
Prețul include TVA

Jucarie pentru pasari - oglinda in forma de casuta cu clopot

Jucarie pentru pasari - oglinda in forma de casuta cu clopot Jucarie din plastic colorata speciala pentru bucuria companionului dumneavoastra. Jucaria se monteaza in colivie cu ajutorul carligului. Material plastic de inalta calitate s..

5,00 LEI
Prețul include TVA

Jucarie pentru pasari - felinar cu oglinda si clopot

Jucarie pentru pasari - felinar cu oglinda si clopot 14 cm Jucarie din plastic colorata speciala pentru bucuria companionului dumneavoastra. Jucaria se monteaza in colivie cu ajutorul carligului. Material plastic de inalta calitate si ..

6,00 LEI
Prețul include TVA

Jucarie pentru pasari - leagan cu clopot

Jucarie pentru pasari - leagan cu clopot 10 cm Jucarie din plastic colorata speciala pentru bucuria companionului dumneavoastra. Jucaria se monteaza in colivie cu ajutorul carligului. Material plastic de inalta calitate si durabil...

4,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 10 (2 pagini)