Perii și trimmer-e
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Perii și trimmer-e

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
4
2

Servetele umede Clorhexidina - pentru animale de companie 36 bucati

Servetele umede Clorhexidina - pentru animale de companie 36 bucati Servetele umede cu clorhexidina pentru stergerea blanii, labutelor si a mainilor.Servetelele sterg murdaria si reimprospateaza datorita mirosului placut. Formatul maxi de 2..

9,00 LEI
Prețul include TVA

Servetele umede Lamaie - pentru animale de companie 36 bucati

Servetele umede Lamaie - pentru animale de companie 36 bucati Servetele umede cu aroma de Lamaie pentru stergerea blanii, labutelor si a mainilor.Servetelele sterg murdaria si reimprospateaza datorita mirosului placut. Formatul maxi de 20x3..

9,00 LEI
Prețul include TVA

Servetele umede Talc - pentru animale de companie 36 bucati

Servetele umede Talc - pentru animale de companie 36 bucati Servetele umede cu Talc pentru stergerea blanii, labutelor si a mainilor.Servetelele sterg murdaria si reimprospateaza datorita mirosului placut. Formatul maxi de 20x30 cm poate fi..

9,00 LEI
Prețul include TVA

Servetele CATTURAPELI 20 bucati

Servetele cu strat electrostatic ideale pentru strangerea murdariei de pe suprafetele din interior. Dimensiuni : 20x30 cmCu aroma de talc si parfum placut. ..

6,00 LEI
Prețul include TVA

Cleste gheare PETEXPERT

Cleste gheare PETEXPERT Toaletajul regulat ar gherelor are un rol important in igiena animalele de companie. Confectionat dintr-un maner solid si lame din otel inoxidabil. Se recomanda taierea unei parti mici din gheare pentru a evita ..

19,00 LEI
Prețul include TVA

Perie pentru pisici

Perie universala pentru toaletajul pisicilor.Maner solid confectionat dintr-un material de buna calitate. Recomandata pentru indepartarea parului. Lasa blana moale si stralucitoare.Pieptanatul cu aceasta perie este o placere pentru companion.&nb..

10,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)