Castroane boluri biberoane
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Castroane boluri biberoane

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
9
4

Castron MODERNA LUXURIOUS pentru pisici

Castron MODERNA LUXURIOUS pentru pisici Castron MODERNA LUXURIOUS pentru pisici special conceput pentru nevoile zilnice. Castron MODERNA pentru pisici face parte din gama LUXURIOUS.Design inovator care ofera stabilitate sporita datorită cau..

18,20 LEI
Prețul include TVA

Castron MODERNA LUXURIOUS pentru caini

Castron MODERNA LUXURIOUS pentru cainiCastron MODERNA LUXURIOUS pentru caini special conceput pentru nevoile zilnice. Castron MODERNA pentru caini face parte din gama LUXURIOUS.Design inovator care ofera stabilitate sporita datorită cauciucului ..

18,53 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron inox

Castron inox Castron confectionat din otel inoxidabil. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Avantajos datorita durabilitatii si intretinerii usoare. Dimensiuni disponibile : 0.45 L / 11 cm 0...

9,39 LEI
Prețul include TVA

Castron inox Cocker

Castron inox CockerCastron confectionat din otel inoxidabil. Baza stabila previne rasturnarea castronului datorita cauciucului. Este recomandat pentru catei cu urechile lungi : Cocker Spaniel, Basset Hound, etc.Foarte practic pentru nevoile..

21,33 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron inox pentru animale de companie

Castron inox Castron confectionat din otel inoxidabil. Baza stabila previne rasturnarea castronului datorita cauciucului. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Avantajos datorita durabilitatii si intret..

7,74 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron patrat din plastic dublu

Castron patrat din plastic dubluCastron confectionat din plastic de inalta calitate. Poate fi folosit pentru apa si hrana. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Avantajos datorita durabilitatii si intretiner..

16,89 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron din plastic diverse culori 0.45 L

Castron din plastic diverse culoriCastron confectionat din plastic.Poate fi folosit pentru apa sau hrana. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Culori : albastru, verde, rosu, portocaliu. Dimensiuni : 0..

11,68 LEI
Prețul include TVA

Castron din plastic imprimeu catei 0,45 l

Castron din plastic imprimeu catei Castron confectionat din plastic de inalta calitate. Poate fi folosit pentru apa sau hrana. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Avantajos datorita durabilitatii si i..

12,80 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 13 (2 pagini)