Pești și broaste țestoase
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Pești și broaste țestoase

Filtrează

Preț
7
0
0
0
0
0
0
0
2
6

Exo hrana pentru broaste testoase- Inima Liofilizata

Hrana pentru broaste testoase Exo – Inima Liofilizata este o hrana de baza pentru broaste testoase, obtinut prin proces de liofilizare a inimii de animale, pastrand integral valoarea nutritiva, proteinele si minerale.Prin administrarea sa regulata , ..

7,00 LEI
Prețul include TVA

Exo Dafnia- hrana pentru pesti

Se poate administra ca hrana de baza pentru pestiSe administreaza o cantitate care se consuma de pesti in aproximativ 2-3 minuteNu administrati prea mult deoarece hrana se descompune in apaNu contine conservanti...

5,00 LEI
Prețul include TVA

Hrana pentru pesti Dafnia plic

Este o hrana naturala si comuna pentru pestii exotici.  Prin administrare regulata, pestii isi pastreaza vitalitatea. Administrare: presarati pe suprafata apei din acvariu o cantitate de hrana care sa fie consumata in cateva minute, de 2 or..

2,00 LEI
Prețul include TVA

EXO Shrimp hrana pentru broaste testoase

Shrimp (creveti) este o hrana uscata, naturala. Continutul inalt de proteine si minerale contribuie la o dezvoltare armonioasa pentru broastele testoase de toate varstele. Pentru prevenirea bolilor cauzate de o nutritie unilaterala este indicata folo..

5,00 LEI
Prețul include TVA

Tetramin Granulat

Hrana granulata pentru toti pestii ornamentali.Granule cu forma rotunjita, care se scufunda usor in apaContine 4 tipuri de granule ce asigura o dieta variata, esentiala pentru crestere, robustete, culori intense si vitalitateBogata in proteine, vitam..

5,00 LEI
Prețul include TVA

Tetramin Flakes

Hrana de baza pentru toti pestii ornamentali.Contine 40 de nutrienti de înalta calitate.Formula ce garanteaza sanatatea pestilor pe termen lung, nu polueaza apa.Acceptabilitate ridicata pentru majoritatea speciilor de pesti.Ambalaj: 12 g...

5,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Exo Gammarus hrana pentru broaste testoase

Este o hrana uscata, naturala. Continutul inalt de proteine si minerale contribuie la o dezvoltare armonioasa pentru animalele de toate varstele. Pentru prevenirea bolilor cauzate de o nutritie unilaterala este indicata folosirea alternativa si a alt..

6,00 LEI
Prețul include TVA

Exo Gammarus hrana pentru broaste testoase

Exo Gammarus este o hrana uscata, naturala pentru broaste testoase.Continutul inalt de proteine si minerale contribuie la o dezvoltare armonioasa pentru broastele testoase de toate varstele.Pentru prevenirea bolilor cauzate de o nutritie unilate..

12,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)