Șampoane
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Șampoane

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
14
14

Dr. Seidel Sampon Clorhexidina si Ketoconazol

Sampon dermatocosmetic pentru caini si pisici predispusi la dermatite bacteriene sau fungice. Poate fi utilizat ca terapie de sprijin pentru afectiunile pielii cauzate de bacterii si fungi. Curata pielea si mentine un pH-ul adecvat.Specii tinta: cain..

52,00 LEI
Prețul include TVA

Dr. Seidel Sampon CU CLORHEXIDINA 3 %

Samponul cu clorhexidina este un produs perfect de spalare si ingrijire pentru animalele de companie care sunt in tratamente pentru piele cauzate de :inflamatii cauzate de: bacterii Gram-pozitive si Gram-negativeinfectii fungice, infectii bacteriene,..

32,00 LEI
Prețul include TVA

Sampon CHAMPION PROFESIONAL pentru catei cu ulei de migdale

Samponul Champion este un produs cosmetic de top elaborat  pe baza unor cercetari stiintifice legate de structura si functionarea  pielii si parului la caine.Mirosul de lavanda  relaxeaza si reduce stresul animalului pe durata procedur..

29,00 LEI
Prețul include TVA

Sampon CHAMPION PROFESIONAL pentru caini cu blana alba

CHAMPION-SAMPON PROFESIONAL PENTRU CAINI  CU BLANA ALBASamponul Champion este un produs cosmetic de top elaborat  pe baza unor cercetari stiintifice legate de structura si functionarea  pielii si parului la caine.Mirosul de lavanda&nbs..

29,00 LEI
Prețul include TVA

BIO ELIGO - Sampon pentru par lipsit de stralucire

BIO ELIGO -SAMPON PENTRU PAR LIPSIT DE  STRALUCIREBIO ELIGO reprezinta o gama larga de produse pentru ingrijirea animalelor de companie inspirate de un profund respect fata de natura.Descopera secretul sampoanelor BIO-ELIGO –bazate pe o varietat..

22,00 LEI
Prețul include TVA

Sampon BENNY Clasic

Sampon BENNY Clasic Recomandat pentru caini si pisici. Potrivit pentru toate rasele de câini si toate tipurile de blana.Mod utilizare:se utilizeaza 15 ml de sampon pentru fiecare 10 kg greutate corporala; samponul se dilueaza cu apa calda,l..

7,00 LEI
Prețul include TVA

Sampon BENNY Senzitiv

Sampon BENNY Senzitiv Recomandat pentru caini si pisici cu piele sensibila. Potrivit pentru toate rasele de câini si pisici.Mod utilizare:se utilizeaza 15 ml de sampon pentru fiecare 10 kg greutate corporala; samponul se dilueaza cu apa cal..

7,00 LEI
Prețul include TVA

Sampon BENNY LongHair

Sampon BENNY LongHair Recomandat pentru caini si pisici cu blana lunga. Mod utilizare:se utilizeaza 15 ml de sampon pentru fiecare 10 kg greutate corporala; samponul se dilueaza cu apa calda,la temperatura corpului; se maseaza parul foarte ..

7,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 28 (4 pagini)