Hrană Uscată
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrană Uscată

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
98
9

Available Options

Royal Canin Medium Sterilised

Hrană completă pentru câini adulţi de talie medie sterilizaţi, cu greutatea cuprinsă între 11 și 25 kg și vârsta peste 12 luni, ce prezintă tendinţă de îngrăşare.Rezultate dovedite: 14 % mai puține calorii**comparativ cu produsul de întreținere (Medi..

75,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Rottweiler Adult

Hrană completă special creată pentru câinii adulți și seniori din rasa Rottweiler, cu vârsta de peste 18 luni.Susține funcția cardiacăAceastă formulă conţine nutrimente specifice care menţin o bună funcționare a inimii. Îmbogăţită cu taurină, EPA şi ..

65,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Giant Puppy

Hrană completă pentru cățeii de talie foarte mare, aflati în prima etapă de creștere, cu greutatea de adult de peste 45kg și vârsta între 2 și 8 luni.Susține sistemul imunitarCreșterea este o etapă esențială în viața câinelui dvs.: este vremea m..

25,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Maxi Dental Care

Hrană completă pentru câinii adulți de talie mare, cu greutatea cuprinsă între 26 și 44 kg și vârsta peste 15 luni, predispuși sensibilităților dentare.Reduce cu până la 75% formarea tartrului *Studiu intern Royal Canin.Unii câini sunt mai predispuși..

75,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Urinary S/O Small Dog 8 kg

Royal Canin Urinary S/O Small Dog 8 kg Hrană dietetică completă pentru câinii adulți de talie mică, cu vârsta peste 1 an, ce prezintă afecțiuni ale tractului urinar inferior.Dizolvarea struvițilorContribuie la dizolvarea urolitelor de struvitRSS..

272,00 LEI
Prețul include TVA

OPTIMEAL FARA GLUTEN CAINI ADULTI curcan/legume 650 G

Pentru hrana  cainilor deseori sunt folosite formulele fara cereale care satisfac  in totalitate nevoile biologice ale animalelor de companie.Unul dintre efectele pozitive  ale hranei fara cereale asupra organismului animalului este li..

46,20 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Mini Adult

Hrană completă pentru câini adulţi de talie mică, cu greutatea între 1 şi 10 kg și vârsta peste 10 luni.Conținut adaptat de energieAjută la menţinerea greutăţii optime a câinilor de talie mică, prin conţinutul de L-carnitină ce stimulează metabolizar..

50,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Maxi Ageing 8+

Hrană completă pentru câinii seniori de talie mare, cu greutatea cuprinsă între 26 și 44 kg și vârsta peste 8 aniAtenuează efectele îmbătrâniriiFormulă concepută pentru a sprijini îmbătrânirea sănătoasă la câinii de talie mare. Conține EPA, DHA și un..

275,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 107 (14 pagini)