Hrană Uscată
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrană Uscată

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
98
9

Available Options

Royal Canin Poodle Adult

Hrană completă special creată pentru câinii adulți și seniori din rasa Poodle, cu vârsta de peste 10 luni.Blană sănătoasăConținutul de nutrimente ajută la menţinerea sănătăţii robei cu fir de păr des şi creţ a câinelui din rasa Poodle. Rețetă îmbogăț..

45,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Maxi Sterilised

Hrană completă pentru câini adulţi de talie mare sterilizaţi, cu greutatea cuprinsă între 26 și 44 kg și vârsta peste 15 luni, ce prezintă tendinţă de îngrăşare.Rezultate dovediteRezultate dovedite: 14 % mai puține calorii**comparativ cu produsul de ..

75,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Mini Sterilised

Hrană completă pentru câinii adulți sterilizați de talie mică, cu greutatea de până la 10 kg și vârsta peste 10 luni, ce prezintă tendință de îngrășare.Rezultate dovedite: 14 % mai puține calorii**comparativ cu produsul de întreținere (Mini Adult).Me..

35,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Yorkshire Terrier Puppy

Hrană completă special creată pentru cățeii din rasa Yorkshire Terrier, cu vârsta cuprinsă între 2 și 10 luni.Susține sistemul imunitarCreșterea este o etapă esențială în viața câinelui dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperiri și a noilor exp..

20,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Dachshund Puppy

Hrană completă special creată pentru cățeii din rasa Dachshund, cu vârsta cuprinsă între 2 și 10 luni.Susține sistemul imunitarCreșterea este o etapă esențială în viața câinelui dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperiri și a noilor experiențe...

50,00 LEI
Prețul include TVA

CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU CĂŢEI JUNIOR- RASE MARI 14 KG

Fiecare bucată de hrană uscată premium pentru căței are carnea ca ingredientul principal alături de o formulă de creștere specială bogată în pui (29%), condroitină și glucozamină care facilitează dezvoltarea articulațiilor sănătoase ale căț..

200,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Renal Dog 2 kg

Dieta Royal Canin Dog Renal îmbunătățește funcția renală în cazul insuficienței renale cronice sau acute, datorită conținutului scăzut de fosfor și proteine. Ea previne formarea de pietre de oxalat datorită conținutului scăzut de calciu și vitamina D..

68,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Mini Starter

Hrană completă pentru căței de talie mică aflați în perioada de înțărcare, cu greutatea de adult cuprinsă între 4 și 10 kg și femele aflate în ultima etapă de gestație sau pe întreg parcursul perioadei de lactație.Start complex / Sistem imunitar pute..

80,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 107 (14 pagini)