Accesorii pisici
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Accesorii pisici

Filtrează

1
1
1
Preț
1
3
0
2
8
8
0
0
0
0
0
38
12

Litiera MODERNA Mega Comfy Flip Cat de culoare Fucsia

Litiera MODERNA Mega Comfy Flip Cat de culoare fucsiaLitiera este recomandata pentru igiena zilnica a pisicilor. Litiera uşor de transportat datorită mânerului cu design specific. Plastic de calitate superioara pentru o utilizare de lunga d..

268,98 LEI
Prețul include TVA

Ansamblu de joaca si odihna pentru pisici 38x38x67 cm

Ansamblu de joaca si odihna pentru pisici 38x38x67 cmAnsamblu conceput special pentru nevoile zilnice ale felinelor. Este recomandat pentru toate varstele. Poate fi folosit pentru odihna datorita multiplelor spatii, dar si pentru joaca dato..

287,80 LEI
Prețul include TVA

Litiera

Litiera este recomandata pentru igiena zilnica a pisicilor. Este recomanata pentru orice talie si rasa de pisici. Prezinta margini inalte pentru a impiedica continutul sa cada in exterior. Material din plastic puternic și durabil. ..

35,12 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Lopatica litiera MODERNA Scoopy diverse culori

Lopatica litiera MODERNA Scoopy diverse culori Lopatica Scoopy este un accesoriu perfect pentru a menține igiena litierei curata într-un mod ușor, rapid și confortabil.Lopatica Scoopy prezinta un grilaj care ajuta la preluarea fecalelor fara a c..

8,50 LEI
Prețul include TVA

Ansamblu de joaca si odihna pentru pisici 45x34x71 cm

Ansamblu de joaca si odihna pentru pisici 45x34x71 cmAnsamblu conceput special pentru nevoile zilnice ale felinelor. Este recomandat pentru toate varstele. Poate fi folosit pentru odihna datorita multiplelor spatii, dar si pentru joaca dato..

287,98 LEI
Prețul include TVA

Manusa masaj

Practica in cazul in care animalul de companie se teme de perie. Inlatura parul, se poate utiliza pentru masaj si imbunatateste circulatia sangelui si stralucirea blanii. Parul se poate inlatura usor de pe manusa. Dimensiune: 24.5 cm.&..

28,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Litiera MODERNA Arist cu rama diverse culori

Litiera MODERNA Arist cu rama diverse culori Litiera este recomandata pentru igiena zilnica a pisicilor. Litiera este recomanata pentru orice talie si rasa de pisici. Prezinta margini inalte pentru a impiedica continutul sa cada in ext..

55,80 LEI
Prețul include TVA

Ansamblu de joaca si odihna pentru pisici 45x30x32 cm

Ansamblu de joaca si odihna pentru pisici 45x30x32 cmAnsamblu conceput special pentru nevoile zilnice ale felinelor. Este recomandat pentru toate varstele. Poate fi folosit pentru odihna datorita multiplelor spatii, dar si pentru joaca dato..

221,59 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 50 (7 pagini)