Igiena spațiilor interioare
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Igiena spațiilor interioare

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
11
4

Mr. Smell - Solutie bio-enzimatica de curatat pardoseli cu miros de lavanda

MR.SMELL-SOLUTIE BIO-ENZIMATICA DE CURATAT PARDOSELI CU MIROS DE LAVANDAConcentrat bio-enzimatic pentru curatarea pardoselilor . Recomandat in special pentru spatiile in care sunt adapostite si animale . Datorita tehnologiei moderne bio-enzimatice el..

25,00 LEI
Prețul include TVA

Mr. Smell - Solutie bio-enzimatica de curatat pardoseli cu parfum floral

MR.SMELL-SOLUTIE BIO-ENZIMATICA DE CURATAT PARDOSELI CU PARFUM FLORALConcentrat bio-enzimatic pentru curatarea pardoselilor .Recomandat in special pentru spatiile in care sunt adapostite si animale .Datorita tehnologiei moderne bio-enzimatice elimina..

25,00 LEI
Prețul include TVA

Mr.Smell- Solutie curatare pete animale Cusca, Litiera

Spray creat special pentru indepartarea mirosului de urina din cusca animalelor sau din litiere.Folosit cu regularitate, prelungeste prospetimea asternutului. Datorita tehnologiei bioenzimatice moderne, elimina cu succes acidul uric, principalul ingr..

32,00 LEI
Prețul include TVA

Mr.Smell - Solutie curatare pete animale, Covor si Canapea

Spray creat special pentru indepartarea mirosului si a petelor de urina de pe covoare si/sau canapele (inclusiv alte suprafete textile). Eficient atat impotriva petelor recente cat si impotriva celor deja existente. Datorita tehnologiei bioenzimatice..

30,00 LEI
Prețul include TVA

Mr. Smell - Solutie curatare si indepartare miros urina CAINE

Spray creat special pentru indepartarea mirosului de urina de pe mobilier, covoare, pardoseli si alte obiecte care au fost sau sunt in pericol de a fi marcate de caine. Datorita tehnologiei bioenzimatice moderne, elimina cu succes acidul uric, princi..

29,00 LEI
Prețul include TVA

Servetele umede Aloe Verra - pentru animale de companie 36 bucati

Servetele umede Aloe Verra - pentru animale de companie 36 bucati Servetele umede cu aroma de Aloe Verra pentru stergerea blanii, labutelor si a mainilor.Servetelele sterg murdaria si reimprospateaza datorita mirosului placut. Formatul maxi..

9,00 LEI
Prețul include TVA

Servetele umede Lamaie - pentru animale de companie 36 bucati

Servetele umede Lamaie - pentru animale de companie 36 bucati Servetele umede cu aroma de Lamaie pentru stergerea blanii, labutelor si a mainilor.Servetelele sterg murdaria si reimprospateaza datorita mirosului placut. Formatul maxi de 20x3..

9,00 LEI
Prețul include TVA

Servetele umede Talc - pentru animale de companie 36 bucati

Servetele umede Talc - pentru animale de companie 36 bucati Servetele umede cu Talc pentru stergerea blanii, labutelor si a mainilor.Servetelele sterg murdaria si reimprospateaza datorita mirosului placut. Formatul maxi de 20x30 cm poate fi..

9,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 15 (2 pagini)