Hrană Umedă
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pest.ro; contact@best-pest.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrană Umedă

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
32
1

Royal Canin Digestive Care Umeda-12X85g

Hrană umedă completă pentru câinii adulți, indiferent de talie, ce prezintă sensibilitate digestivă.Susține o digestie sănătoasăFormula nutrițională precis echilibrată contribuie la susținerea echilibrului florei intestinale și la îmbunătățirea aspec..

45,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Dog Can 410g

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat este o hrană dietetică completă pentru managementul nutriţional al câinilor, concepută pentru a regla metabolismul lipidelor în cazurile de hiperlipidimie. Conţine un grad scăzut de grăsimi şi un nivel ridicat de..

13,00 LEI
Prețul include TVA

Royal Canin Coat Care Umeda-12x85g

Hrană completă pentru câinii adulți de talie mică, cu greutatea de până la 10 kg și vârsta peste 10 luni, ce au blana ternă și aspră.Blană sănătoasă și lucioasăFormulă nutrițională perfect echilibrată ce susține creșterea unei robe dese, sănătoase și..

45,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Hepatic Dog 200 g

Aliment dietetic complet pentru catei cu suferinte hepatice. Indicatii: hepatita cronicasunt portosistemicsindrom hepato-encefalicinsuficienta hepaticapiroplasmozaicter   Caracteristici nutritionale:Nivelul redus de cupru impreuna..

8,00 LEI
Prețul include TVA

Royal Canin Yorkshire Terrier Umeda-12x85 g

Hrană umedă, cu textură densă, special creată pentru câinii adulți și seniori din rasa Yorkshire Terrier, cu vârsta de peste 10 luni.Blană sănătoasăAjută la menținerea sănătății pielii și robei lungi a câinelui din rasa Yorkshire, conținând un ameste..

48,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Satiety Dog Can 410g

Conserva Royal Canin Satiety Weigth Managent ajută la reducerea greutății câinelui și după slăbire la menținerea greutății.Proprietăți:- Ajută la pierderea greutății într-un mod sănătos și reduce șansa de îngrășare- O soluție nutrițională care ajută ..

13,00 LEI
Prețul include TVA

Royal Canin Exigent Umeda-12x85g

Hrană umedă completă pentru câinii adulți cu vârsta peste 10 luni, indiferent de talie, ce au apetit capricios.Foarte palatabilăFormula conține ingrediente și proteine de înaltă calitate selectate special pentru palatabilitatea lor crescută pentru a ..

45,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Satiety Small Dog Dry 1.5kg

Royal Canin Satiety Small Dog este o hrana dietetica completa conceputa cainilor adulti de talie mica cu scopul a reduce greutatea corporala in exces. Formula este imbogatita cu un continut crescut de fibre ce cresc volumul continutului gas..

50,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 33 (5 pagini)