Hrană Umedă
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrană Umedă

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
30
0

Royal Canin Mini Ageing Umeda- 10x85 g

Hrană umedă completă pentru câinii seniori de talie mică, cu greutatea de până la 10 kg și vârsta peste 12 ani.Atenuează efectele îmbătrânirii Formulă îmbogățită cu EPA, DHA și un conținut exclusiv de antioxidanți pentru neutralizarea radicalilo..

40,00 LEI
Prețul include TVA

Royal Canin Dermacomfort Umeda-12x85 g

Hrană umedă completă pentru câinii adulți, indiferent de talie, ce prezintă sensibilitate cutanată, iritații, mătreață, exces de sebum, căderea părului sau mâncărimi la nivelul pielii (pate).Susține sănătatea pieliiFormula nutrițională conține un apo..

45,00 LEI
Prețul include TVA

Royal Canin Mini Adult Umeda- 10x85 g

Hrană umedă completă pentru câinii de talie mică, cu greutatea de adult de până la 10 kg și vârsta cuprinsă între 10 luni și 12 ani.Siguranță digestivăSusține digestia sănătoasă și echilibrul florei intestinale.Conținut energetic adaptatAsigură supor..

40,00 LEI
Prețul include TVA

Royal Canin Chihuahua Umeda-12x85g

Hrană umedă completă pentru câini adulţi şi maturi de rasă Chihuahua, cu vârsta peste 8 luni (pate).Blană sănătoasăFormula conține un mix de nutrimente ce ajută la hrănirea și întreținerea pielii și robei câinelui din rasa Chihuahua.Tranzit intestina..

48,00 LEI
Prețul include TVA

Royal Canin Maxi Puppy Umeda- 10x140 g

Hrană umedă completă pentru cățeii de talie mare, cu greutatea de adult cuprinsă între 26 și 44 kg și vârsta între 2 și 15 luni.Susține sistemul imunitarContribuie la buna funcționare a mecanismelor naturale de apărare ale cățelului datorită complexu..

55,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Sensitivity Control Chicken with Rice Umeda-420 g

Hrană dietetică completă pentru câinii adulți cu vârsta peste 1 an, ce prezintă reacție adversă la hranăProteine selecționateNumărul limitat de surse de proteine ajută la reducerea riscului de alergie la hrană.Funcția de barieră a pieliiFormulă conce..

15,00 LEI
Prețul include TVA

Royal Canin Medium Adult Umeda- 10 x140 g

Hrană umedă completă pentru câinii adulți de talie medie, cu greutatea cuprinsă între 11 și 25 kg și vârsta între 1 și 12 ani.Digestibilitate ridicatăSusține digestia sănătoasă și echilibrul florei intestinale.Sistem imunitar puternicAjută la menține..

50,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Hypoallergenic-Pateu

Dietă veterinară completă pentru câini adulțiProteine hidrolizateProteine hidrolizate cu greutate moleculară mică pentru a asigura beneficiul hipoalergenic al hranei.Funcția de barieră a pieliiFormulă concepută pentru a susține rolul natural de barie..

15,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 30 (4 pagini)