Coșuri pătuțuri perne
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Coșuri pătuțuri perne

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
17
7

Available Options

Pat YAGU Gulliver Libelula cu perna

Pat YAGU Gulliver Libelula cu pernaPatut YAGU Gulliver cu perna detașabilă foarte comfortabila si pufoasa pentru companionuldumneavoastra. Material : 70% BUMBAC, 30% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º.Nu folosiți î..

133,54 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Gulliver Floral cu perna

Pat YAGU Gulliver Floral cu pernaPatut YAGU Gulliver foarte comfortabil, cu perna detașabilă pentru animalutul dumneavoastra de comapanie. Material : 65% BUMBAC, 35% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º.Nu folos..

161,62 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Gulliver Eva de culoare albastru cu perna

Pat YAGU Gulliver Eva de culoare albastru cu perna Patut YAGU Gulliver foarte comfortabil, cu perna detașabilă pentru animalutul dumneavoastra de comapanie. Material : 100% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de ..

161,62 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Gulliver Eva de culoare rosie cu perna

Pat YAGU Gulliver Eva de culoare rosie cu perna Patut YAGU Gulliver foarte comfortabil, cu perna detașabilă pentru animalutul dumneavoastra de comapanie. Material : 100% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º..

161,62 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Bermejo cu perna - animale de companie

Patut YAGU Bermejo cu perna detașabilă foarte comfortabila pentru companionul dumneavoastra. Material : 90% BOTON, 10% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º.Nu folosiți înălbitor.Nu calcati materialul cu fierul de cal..

197,92 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Gulliver Max cu perna

Pat YAGU Gulliver Max cu pernaPatut YAGU Gulliver cu perna detașabilă foarte comfortabila pentru companionuldumneavoastra. Material : 65% BUMBAC, 35% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º.Nu folosiți înălbitor.Nu calc..

165,42 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Gulliver cu sageti

Patut YAGU Gulliver cu perna detașabilă foarte comfortabila pentru companionul dumneavoastra. Material : 90% BOTON, 10% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º.Nu folosiți înălbitor.Nu calcati materialul cu fierul de ca..

125,89 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Abierta Max cu perna

Pat YAGU Abierta Max cu pernaPatut in forma ovala cu o deschidere larga pentru un acces facil.Patut YAGU Abierta cu perna detașabilă foarte comfortabila pentru companionuldumneavoastra. Material : 65% BUMBAC, 35% POLIESTERSpălare in masina de sp..

105,53 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 24 (3 pagini)