Coșuri pătuțuri perne
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pest.ro; contact@best-pest.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Coșuri pătuțuri perne

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
17
7

Available Options

Pat YAGU Confort Marino cu perna albastra-gri

Patut YAGU Confort cu perna detașabilă foarte comfortabila pentru companionul dumneavoastra. Material : 90% bumbac, 10% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º.Nu folosiți înălbitor.Nu calcati materialul cu fierul de ca..

182,87 LEI
Prețul include TVA

Pat in forma de perna pentru animale de companie

Pat in forma de perna pentru animale de companie Este realizat din material textil de foarte buna calitate.Este recomandat atat pentru caini cat si pentru pisici. Dimensiune : 58 x 80 cm ..

110,89 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Confort Gulliver cu perna albastra-gri

Patut YAGU Confort Gulliver cu perna detașabilă foarte comfortabila pentru companionul dumneavoastra. Material : 60% BUMBAC, 40% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º.Nu folosiți înălbitor.Nu calcati materialul cu fie..

166,25 LEI
Prețul include TVA

Pat din plastic pentru caini

Pat din plastic pentru caini Pat fabricat din plastic de calitate superioara.Poate fi spalat sub presiune cu usurinta datorita materialului rezistent. Este recomadat sa folositi o patura sau o perna pentru mai mult confort. Poate fi fo..

190,38 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Gulliver de culoare grena cu perna

Pat YAGU Gulliver cu perna de culoare grena Patut YAGU Gulliver cu perna detașabilă foarte comfortabila pentru companionuldumneavoastra. Material : 60% BUMBAC, 40% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º.Nu fo..

151,98 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat Milano cu perna

Pat MilanoPatut Milano cu perna detașabilă foarte comfortabila si pufoasa pentru companionuldumneavoastra. Material : 100%  POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º.Nu folosiți înălbitor.Nu calcati materialul cu fie..

156,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat YAGU Gulliver de culoare bej cu perna

Pat YAGU Gulliver de culoare bej cu pernaPatut YAGU Confort cu perna detașabilă foarte comfortabila pentru companionuldumneavoastra. Material : 60% BUMBAC, 40% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º.Nu folosiți înălbit..

151,98 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Pat Aladina Cuna Sonrisa

Patut ALADINA CUNA SONRISAPat Yagu foarte comfortabil, cu perna detașabilă pentru animalutul dumneavoastra de comapanie. Material : 100% POLIESTERSpălare in masina de spalat la temperatura maximă de 30º.Nu folosiți înălbitor.Nu calcati mate..

99,75 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 24 (3 pagini)