Hrana uscată
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrana uscată

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
44
1

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Mother & Babycat

Hrană completă pentru pui de pisică aflați în prima etapă de creștere, cu vârsta cuprinsă între 1 și 4 luni și femele adulte aflate în ultima etapă de gestație și pe întreg parcursul lactației.Susține sistemul imunitarÎntre 4 și 12 săptămâni de la fă..

22,00 LEI
Prețul include TVA

CLUB4PAWS PREMIUM PISICI STERILIZATE 14 KG

Formula uscată premium este creată în așa fel încât să asigure necesitățile pisicilor sterilizate sau castrate. Are carnea ca ingredientul principal, include carne de pui într-un procent de 24%, care are un procent de digerabilitate ridicat. Are o co..

250,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Renal Special Cat 2kg

Mâncare dietetică completă pentru pisici adulte.Dieta RENAL SPECIAL este un aliment dietetic complet pentru pisici: îmbunătățește funcționarea rinichilor în caz de insuficiență cronică sau acută a acestui organ, datorită conținutului redus de fosfor ..

104,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Kitten

 Hrană completă şi echilibrată pentru pisici - Special concepută pentru pisoi în a doua etapă de creştere (până la 12 luni).Susține sistemul imunitarCreșterea este o etapă esențială în viața pisicii dumneavoastră: este vremea marilor schimbări, ..

21,00 LEI
Prețul include TVA

CLUB4PAWS PREMIUM PISICI- URINARY 14 KG

Nutriție premium uscată pentru pisicile adulte sensibile la bolile sistemului urinar. Complexul de Ca, P și Mg balanțat previne urolitiaza prin scăderea cristalelor în urină. Hrana conține carne de pui într-un procent de 22%, care are un pr..

250,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Urinary S/O Cat 0.4kg

Urinary S/O este o hrana dietetica completa pentru pisici. Proprietatile sale de acidifiere a urinei si nivelul scazut de magneziu o fac adecvata pentru dizolvarea calculilor urinari pe baza de struvit si reducerea recurentei acestora. Dieta este con..

20,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Maine Coon Kitten

 Hrană completă adaptată nevoilor nutriționale specifice ale puiului de pisică din rasa Maine Coon, cu vârsta cuprinsă între 4 și 15 luni.Crochetă adaptată maxilarului de mari dimensiuniCrocheta cu o formă unică cubică, are o textură și dimensiu..

105,00 LEI
Prețul include TVA

OPTIMEAL HAIRBALL CONTROL PENTRU PISICI- rata 650 g

OPTIMEAL™. Hrana uscata completa ce ajuta la eliminarea ghemotoacelor de blana pentru pisici adulte, cu carne de rata, 0.65 kg Tot mai des, medicii veterinari folosesc medicamente pe baza de ingrediente naturale pentru a trata diverse boli ale c..

29,04 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 45 (6 pagini)