Hrana uscată
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pest.ro; contact@best-pest.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrana uscată

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
43
2

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Kitten Sterilised

 Hrană completă pentru puii de pisică sterilizați aflați în a doua etapă de creștere cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 luni.Susține sistemul imunitarCreșterea este o etapă esențială în viața pisicii dvs.: este vremea marilor schimbări, descoperir..

20,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Anallergenic Cat 2 Kg

Royal Canin Anallergenic Cat este o dieta completa pentru pisici, formulata pentru a reduce intoleranta la unele ingrediente și substante nutritive. In compozitia acestui produs intra proteine hidrolizate precum si carbohidrati din surse selecta..

130,00 LEI
Prețul include TVA

MyCat Mantenimento Hrana completa pentru pisici adulte

Hrana completa pentru pisici adulte Am dezvoltat aceasta  hrana în mod special pentru a satisface nevoile nutritionale ale pisicilor adulte (mai mari de 1 an), care au o activitate fizică regulată. Nivelul optim de proteine ​​si grăsimi per..

124,99 LEI
Prețul include TVA

Hrana uscata Royal Canin Siamese Adult

 Hrană completă adaptată nevoilor nutriționale specifice pisicilor adulte din rasa Siamese, cu vârsta de peste 12 luni.Maxilar cu formă unicăCrocheta specială, tubulară, este special creată pentru a se potrivi perfect maxilarului cu formă îngust..

95,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Hypoallergenic Cat 2.5 kg

Hrana Royal Canin Feline Hypoallergenic DR 25 este o hrană dietetică completă, care cu ajutorul ingredientelor sale reduce sensibilitățile față de anumite ingrediente și nutrienți.Important: Dietele veterinare trebuie folosite numai la reco..

136,00 LEI
Prețul include TVA

Hrana ANDIMIX CAT pentru pisici adulte 20 kg

Hrana ANDIMIX CAT pentru pisici adulte  20 kg Compoziţie: Cereale, carne şi subproduse de origine animala, peste si subproduse de peste, uleiuri si grasimi, subproduse de origine vegetala, drojdie de bere, substante minerale. Compone..

179,55 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Oral Care

 Hrană echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, cu vârsta peste 1 an, ajută la reducerea formării tartrului.Reduce formarea tartruluiTartrul reprezintă placa dentară mineralizată, iar apariția sa poate..

22,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Sensitivity Control Cat 1.5 Kg

Alimentație completă dietetică pentru pisici adulte.Dieta Sensitivity Control reduce riscul reacțiilor adverse la produsele alimentare.Sursă de proteine selectată: rață.Sursă de carbohidrați selectată: orez.Indicaţii:- alergie alimentară cu simptome ..

88,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 45 (6 pagini)