Hrana uscată
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrana uscată

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
43
2

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Sterilised 37

Controlul greutățiiDupă sterilizare, necesarul energetic al pisicii scade. Sterilised 37 ajută la limitarea riscului de creștere în greutate datorită conținutului moderat de grăsimi și a porțiilor zilnice de hrană atent dozate.Aparat urinar sănătosPi..

17,00 LEI
Prețul include TVA

CLUB4PAWS PREMIUM PISICI- SENSITIVE 14 KG

Hrana uscată premium conține carne de pui într-un procent de 24%, care are un coeficient de digestibilitate ridicat, precum Probiotic Biobios, care este responsabil pentru echilibrul microbian intestinal. Fibra de sfeclă solubilă este un pr..

250,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Diabetic Cat 0.4kg

Royal Canin Diabetic Feline se adresează pisicilor adulte care se luptă cu diabetul sau care au probleme cu menținerea greutății corecte după terapia de pierdere în greutate.Nivelul adecvate de energie asigură o greutate corporală optimă și minimizea..

27,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Fit 32

 Hrană echilibrată și completă, special adaptată nevoilor pisicilor adulte cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani, ce au activitate fizică moderată și acces ocazional la exterior.Profil nutrițional optimPentru a acoperi toate cerințele nutriționale..

18,00 LEI
Prețul include TVA

CLUB4PAWS PREMIUM PISICI ADULTE-SOMON - 14 KG

Hrana uscată premium are carnea ca ingredientul principal, include carne dintr-un procent de 27%. Biluțele crocante cu somon au un gust excelent și sunt concepute pentru pisici adulte. Complexul de acizi grași nesaturați Omega 3 + Omega 6 m..

250,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Royal Canin Renal Cat 0.5kg

Hrana dietetica completa, conceputa pentru a sustine functia renala in cazul insuficientei renale cronice sau temporare, prin  nivelul sau limitat de fosfor si continutul de proteina de inalta calitate. Nivelul scazut de calciu si vitamina D si ..

30,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Hrana uscata Royal Canin Mother & Babycat

Hrană completă pentru pui de pisică aflați în prima etapă de creștere, cu vârsta cuprinsă între 1 și 4 luni și femele adulte aflate în ultima etapă de gestație și pe întreg parcursul lactației.Susține sistemul imunitarÎntre 4 și 12 săptămâni de la fă..

22,00 LEI
Prețul include TVA

CLUB4PAWS PREMIUM PISICI STERILIZATE 14 KG

Formula uscată premium este creată în așa fel încât să asigure necesitățile pisicilor sterilizate sau castrate. Are carnea ca ingredientul principal, include carne de pui într-un procent de 24%, care are un procent de digerabilitate ridicat. Are o co..

250,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 45 (6 pagini)