Șampoane
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Șampoane

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
9
4

Dr. Seidel Sampon Clorhexidina si Ketoconazol

Sampon dermatocosmetic pentru caini si pisici predispusi la dermatite bacteriene sau fungice. Poate fi utilizat ca terapie de sprijin pentru afectiunile pielii cauzate de bacterii si fungi. Curata pielea si mentine un pH-ul adecvat.Specii tinta: cain..

52,00 LEI
Prețul include TVA

Dr. Seidel Sampon CU CLORHEXIDINA 3 %

Samponul cu clorhexidina este un produs perfect de spalare si ingrijire pentru animalele de companie care sunt in tratamente pentru piele cauzate de :inflamatii cauzate de: bacterii Gram-pozitive si Gram-negativeinfectii fungice, infectii bacteriene,..

32,00 LEI
Prețul include TVA

SAMPON PENTRU PISICI

SAMPON PENTRU PISICI Produs de curatare  si ingrijire pentru pisici bazat pe agenti de spalare adecvati pentru pielea delicata a pisicilor.Samponul indeparteaza eficient murdaria de pe suprafata pielii, fara a compromite bariera natura..

28,63 LEI
Prețul include TVA

Dr. SEIDEL SOLUTIE CU 4 % CLORHEXIDINA PENTRU INGRIJIREA PIELII ANIMALELOR 100 ml

SOLUTIE CU  4 % CLORHEXIDINA PENTRU  INGRIJIREA  PIELII ANIMALELOR 100 mlSpray-ul cu 4 % clorhexidina este destinat ingrijirii pielii animalelor de companie impotriva bacteriilor gram-negative , gram-pozitive si fungilor .Eficient..

32,00 LEI
Prețul include TVA

Sampon BENNY Puppy

Sampon BENNY Puppy Recomandat pentru caini in primul an de viata.Se poate folosi la pisoi si pisici.Potrivit pentru toate rasele de câini si toate tipurile de blana.Mod utilizare:se utilizeaza 15 ml de sampon pentru fiecare 10 kg greutate corpor..

7,00 LEI
Prețul include TVA

Sampon BENNY Clasic

Sampon BENNY Clasic Recomandat pentru caini si pisici. Potrivit pentru toate rasele de câini si toate tipurile de blana.Mod utilizare:se utilizeaza 15 ml de sampon pentru fiecare 10 kg greutate corporala; samponul se dilueaza cu apa calda,l..

7,00 LEI
Prețul include TVA

Sampon BENNY Senzitiv

Sampon BENNY Senzitiv Recomandat pentru caini si pisici cu piele sensibila. Potrivit pentru toate rasele de câini si pisici.Mod utilizare:se utilizeaza 15 ml de sampon pentru fiecare 10 kg greutate corporala; samponul se dilueaza cu apa cal..

7,00 LEI
Prețul include TVA

Sampon BENNY LongHair

Sampon BENNY LongHair Recomandat pentru caini si pisici cu blana lunga. Mod utilizare:se utilizeaza 15 ml de sampon pentru fiecare 10 kg greutate corporala; samponul se dilueaza cu apa calda,la temperatura corpului; se maseaza parul foarte ..

7,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 13 (2 pagini)