Cuști de transport
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Cuști de transport

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
6
8

Available Options

Cusca DogHome

Cusca DogHome Cusca DogHome pentru caini este fabricata din plastic de o calitate superioara.Datorita materialelor rezistente poate fi spalata cu usurinta.  Prezinta un sistem de ventilare in partea superioara pentru o buna circulare a aeru..

250,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Cusca de transport animale de companie

Cusca de transport animale de companie Cusca de transport diverse marimi este recomandata pentru majoritatea raselor de caini si pisici, fiind este fabricata din plastic de o calitate superioara.Datorita marimii compacte poate fi transportata cu..

79,00 LEI
Prețul include TVA

Cusca transport MODERNA albastra

Cusca transport MODERNA albastra Cusca transport MODERNA albastra pentru canini, pisici si animale mici. Cusca este fabricata din plastic de o calitate superioara, usor demontabila si foarte facil de curatat. Datorita clemelor si maner..

75,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Cusca transport Hipster albastra si roz

Cusca transport Hipster albastra Cusca transport Hipster albastra pentru catei, pisici si animale mici (hamsteri, porcusori de guineea, iepurasi, etc ). Cusca este fabricata din plastic de o calitate superioara, usor demontabila si foarte f..

55,00 LEI
Prețul include TVA

Cusca transport MODERNA LUXURIOUS

Cusca transport MODERNA LUXURIOUSCusca transport MODERNA LUXURIOUS de culoare neagra pentru feline (pisici) si animale mici. Este recomandata pentru toate rasele de pisici. Cusca este fabricata din plastic de o calitate superioara, usor dem..

110,00 LEI
Prețul include TVA

Geanta Dog Bag MY HOME York

Geanta Dog Bag MY HOME York  Geanta transport MY HOME York  de 44 cm lungime. Recomandata pentru transportul animalelor de talie mica : caini si pisici. Imprimeu cu doi catei din rasa Yorkshire. Deschidere cu fermoar pentru p..

120,00 LEI
Prețul include TVA

Geanta Dog Bag MY HOME New York

Geanta Dog Bag MY HOME  New York  Geanta transport MY HOME New York  de 44 cm lungime. Recomandata pentru transportul animalelor de talie mica : caini si pisici. Deschidere cu fermoar pentru pentru mai mult confort. Gean..

120,00 LEI
Prețul include TVA

Geanta Dog Bag MY HOME Dark Red

Geanta Dog Bag MY HOME  Dark RedGeanta transport MY HOME Dark Red  de 44 cm lungime. Recomandata pentru transportul animalelor de talie mica : caini si pisici. Deschidere cu fermoar pentru pentru mai mult confort. Geanta prez..

112,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 14 (2 pagini)