Castroane boluri biberoane
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Castroane boluri biberoane

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
14
4

Available Options

Castron inox pentru animale de companie

Castron inox Castron confectionat din otel inoxidabil. Baza stabila previne rasturnarea castronului datorita cauciucului. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Avantajos datorita durabilitatii si intret..

7,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron patrat din plastic dublu

Castron patrat din plastic dubluCastron confectionat din plastic de inalta calitate. Poate fi folosit pentru apa si hrana. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Avantajos datorita durabilitatii si intretiner..

9,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron din plastic diverse culori 0.45 L

Castron din plastic diverse culoriCastron confectionat din plastic.Poate fi folosit pentru apa sau hrana. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Culori : albastru, verde, rosu, portocaliu. Dimensiuni : 0..

8,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron din plastic imprimeu pisoi si catei- 0,15 l

Castron din plastic imprimeu pisoi si cateiCastron confectionat din plastic de inalta calitate. Poate fi folosit pentru apa sau hrana. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Avantajos datorita durabilitatii s..

7,00 LEI
Prețul include TVA

Sticla cu biberon pentru catei si pisoi

Sticla cu biberon pentru catei si pisoi Este inclusa si o perie pentru o curatare mai facila a sticlei. Confectionate din materiale de buna calitate, testate dermatologic. Special conceputa pentru alaptarea cu lapte praf a animalelor d..

10,00 LEI
Prețul include TVA

Castron Dinner Small

Design inovator care ofera stabilitate sporita datorită cauciucului de pe partea inferioară care împiedică alunecarea.Poate fi spalat cu usurinta si in masina de spalat vase datorita materialului rezistent. Plastic de inalta calitate pentru o ut..

14,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron Gusto XS

Poate fi spalat cu usurinta.Produs din 98% plastic reciclat. Baza stabila care sa previna alunecarea. Dimensiune: 14.7 x W 14.7 x H 3.4 CM XS- 200 MLS- 350  MLM- 700 MLL- 1300 ML..

5,00 LEI
Prețul include TVA

Castron dublu Gusto XS

Poate fi spalat cu usurinta.Produs din 98% plastic reciclat. Baza stabila care sa previna alunecarea. Dimensiune: 23 x  12.9 x  4.1 cm2 X 200 ML..

9,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 18 (3 pagini)