Hăinuțe
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hăinuțe

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
19
4

Available Options

Haina MI & DOG IMPERMEABILA/WATERPROOF - Rosie

Haina MI & DOG IMPERMEABILA/WATERPROOF - Rosie Îmbrăcăminte perfectă pentru câini în zilele ploioase.Haina este prevazuta cu o gluga.MATERIAL : 90% POLIAMIDĂ 10% POLIURETANĂSpălare la temperatura maximă  de 30º.Se recomanda a ..

48,35 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Haina camouflage

Haina pentru caini cu captuseala moale si calduroasa. Când alegeți dimensiunea, este important să măsurați întreaga lungime a spatelui. Materialul este ușor de întreținut și poate fi spălat manual la 30 ° C.Dimensiune: 25 cm...

62,10 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Haina MI & DOG IMPERMEABILA/WATERPROOF - Albastra

Haina MI & DOG IMPERMEABILA/WATERPROOF - Albastra  Îmbrăcăminte perfectă pentru câini în zilele ploioase.Haina este prevazuta cu o gluga.MATERIAL : 90% POLIAMIDĂ 10% POLIURETANĂSpălare maximă 30º.Se recomanda a nu se folosi în..

53,78 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Haina black& white

Haina pentru caini cu captuseala moale si calduroasa. Când alegeți dimensiunea, este important să măsurați întreaga lungime a spatelui. Materialul este ușor de întreținut și poate fi spălat manual la 30 ° C.Dimensiune: 25cm. ..

77,90 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Haina MI&DOG STIKER

Haina MI&DOG STIKER Material : textil Fabricat din material textil, este foarte confortabil și se adaptează perfect corpului animalului. Aceasta haina este ideală pentru garderoba animalelor de companie, fiind mereu la moda.Se poat..

23,65 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Haina Shepherd

Haina pentru caini cu captuseala moale si calduroasa.Când alegeți dimensiunea, este important să măsurați întreaga lungime a spatelui. Materialul este ușor de întreținut și poate fi spălat manual la 30 ° C.Dimensiune: 30 cm ..

69,60 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Camasa MI&DOG Panuelo - neagra

Camasa MI&DOG Panuelo - neagra Material : 100% BumbacCamasa simpla, perfecta pentru câini în zilele reci datorita manecilor.  Fabricata din bumbac, este foarte confortabil și se adaptează perfect corpului animalului. Haină ideală p..

45,41 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Haina cu esarfa

Poate fi purtata si sub pelerina de ploaie.Când alegeți dimensiunea este important sa masurati intreaga lungime a spatelui.Materialul este ușor de întreținut și poate fi spălat manual la 30 ° C.Dimensiune: 25cm. ..

62,64 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 23 (3 pagini)