Cuști și genți de transport
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Cuști și genți de transport

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
6
7

Geanta Dog Bag MY HOME York

Geanta Dog Bag MY HOME York  Geanta transport MY HOME York  de 44 cm lungime. Recomandata pentru transportul animalelor de talie mica : caini si pisici. Imprimeu cu doi catei din rasa Yorkshire. Deschidere cu fermoar pentru p..

120,00 LEI
Prețul include TVA

Geanta Dog Bag MY HOME New York

Geanta Dog Bag MY HOME  New York  Geanta transport MY HOME New York  de 44 cm lungime. Recomandata pentru transportul animalelor de talie mica : caini si pisici. Deschidere cu fermoar pentru pentru mai mult confort. Gean..

120,00 LEI
Prețul include TVA

Geanta Dog Bag MY HOME Dark Red

Geanta Dog Bag MY HOME  Dark RedGeanta transport MY HOME Dark Red  de 44 cm lungime. Recomandata pentru transportul animalelor de talie mica : caini si pisici. Deschidere cu fermoar pentru pentru mai mult confort. Geanta prez..

112,00 LEI
Prețul include TVA

Geanta transport MY HOME rosie

Geanta transport MY HOME rosie Geanta transport MY HOME rosie - 29 cm lungime.Recomandata pentru transportul animalelor de talie mica : caini si pisici. Deschidere cu fermoar pentru pentru mai mult confort. Poate fi transportata ca si ..

55,00 LEI
Prețul include TVA

Cusca transport

Cusca transport Recomandata pentru transportul animalelor de talie mica : caini si pisici. Cusca transport este fabricata din plastic de calitate superioara.Datorita materialelor rezistente poate fi spalata cu usurinta.  Prezinta un si..

90,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Cusca de transport Odyssey XS

Flux de aer constant datorita deschiderilor pentru ventilatie.Prezinta maner pentru a fi usor de transportat.Usor de curatat.Fabricata din plastic de inalta calitate pentru o utilizare indelungata.Securitatea este asigurata de o incuietoare frontala...

120,00 LEI
Prețul include TVA

Cusca transport S

Dimensiune: 55x37x36 cm..

40,00 LEI
Prețul include TVA

Cusca transport M

Dimensiune: 49x35x32,5 cm..

45,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 13 (2 pagini)