Cuști și genți de transport
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Cuști și genți de transport

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
10
0

Available Options

Cusca transport Hipster albastra si roz

Cusca transport Hipster albastra Cusca transport Hipster albastra pentru catei, pisici si animale mici (hamsteri, porcusori de guineea, iepurasi, etc ). Cusca este fabricata din plastic de o calitate superioara, usor demontabila si foarte f..

102,99 LEI
Prețul include TVA

Cusca transport MODERNA LUXURIOUS

Cusca transport MODERNA LUXURIOUSCusca transport MODERNA LUXURIOUS de culoare neagra pentru feline (pisici) si animale mici. Este recomandata pentru toate rasele de pisici. Cusca este fabricata din plastic de o calitate superioara, usor dem..

205,19 LEI
Prețul include TVA

Geanta Dog Bag MY HOME York

Geanta Dog Bag MY HOME York  Geanta transport MY HOME York  de 44 cm lungime. Recomandata pentru transportul animalelor de talie mica : caini si pisici. Imprimeu cu doi catei din rasa Yorkshire. Deschidere cu fermoar pentru p..

219,38 LEI
Prețul include TVA

Geanta Dog Bag MY HOME New York

Geanta Dog Bag MY HOME  New York  Geanta transport MY HOME New York  de 44 cm lungime. Recomandata pentru transportul animalelor de talie mica : caini si pisici. Deschidere cu fermoar pentru pentru mai mult confort. Gean..

219,38 LEI
Prețul include TVA

Geanta Dog Bag MY HOME Dark Red

Geanta Dog Bag MY HOME  Dark RedGeanta transport MY HOME Dark Red  de 44 cm lungime. Recomandata pentru transportul animalelor de talie mica : caini si pisici. Deschidere cu fermoar pentru pentru mai mult confort. Geanta prez..

204,99 LEI
Prețul include TVA

Geanta transport MY HOME rosie

Geanta transport MY HOME rosie Geanta transport MY HOME rosie - 29 cm lungime.Recomandata pentru transportul animalelor de talie mica : caini si pisici. Deschidere cu fermoar pentru pentru mai mult confort. Poate fi transportata ca si ..

102,23 LEI
Prețul include TVA

Cusca transport

Cusca transport Recomandata pentru transportul animalelor de talie mica : caini si pisici. Cusca transport este fabricata din plastic de calitate superioara.Datorita materialelor rezistente poate fi spalata cu usurinta.  Prezinta un si..

164,48 LEI
Prețul include TVA

Cusca transport MODERNA Cats in love

Cusca transport MODERNA Cats in love Cusca transport MODERNA Cats in love pentru feline (pisici) si animale mici. Este recomandata pentru toate rasele de pisici. Cusca este fabricata din plastic de o calitate superioara, usor demontabi..

166,50 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 10 (2 pagini)