Litiere așternut igienic
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Litiere așternut igienic

Filtrează

Preț
0
0
1
0
0
17
6

Mr. Smell Solutie curatare si indepartare miros urina PISICI

Mr. Smell Indeparteaza mirosul urina Pisici, este un produs concentrat care lasa in urma un parfum proaspat.Produsul este recomandat pentru eliminarea mirosului de urina lasat in urma de pisici, atat in cusca sau litiera, cat si pe orice suprafata di..

58,68 LEI
Prețul include TVA

Mr. Smell - Solutie bio-enzimatica de curatat pardoseli cu miros de lavanda

MR.SMELL-SOLUTIE BIO-ENZIMATICA DE CURATAT PARDOSELI CU MIROS DE LAVANDAConcentrat bio-enzimatic pentru curatarea pardoselilor . Recomandat in special pentru spatiile in care sunt adapostite si animale . Datorita tehnologiei moderne bio-enzimatice el..

40,48 LEI
Prețul include TVA

Mr.Smell- Solutie curatare pete animale Cusca, Litiera

Spray creat special pentru indepartarea mirosului de urina din cusca animalelor sau din litiere.Folosit cu regularitate, prelungeste prospetimea asternutului. Datorita tehnologiei bioenzimatice moderne, elimina cu succes acidul uric, principalul ingr..

51,89 LEI
Prețul include TVA

Mr.Smell - Solutie curatare pete animale, Covor si Canapea

Spray creat special pentru indepartarea mirosului si a petelor de urina de pe covoare si/sau canapele (inclusiv alte suprafete textile). Eficient atat impotriva petelor recente cat si impotriva celor deja existente. Datorita tehnologiei bioenzimatice..

47,23 LEI
Prețul include TVA

Servetele umede Clorhexidina - pentru animale de companie 36 bucati

Servetele umede Clorhexidina - pentru animale de companie 36 bucati Servetele umede cu clorhexidina pentru stergerea blanii, labutelor si a mainilor.Servetelele sterg murdaria si reimprospateaza datorita mirosului placut. Formatul maxi de 2..

23,05 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Asternut PET EXPERT M 45X60 CM- 12 bucati

Covorase igienice cu o peliculă de carbon și benzi adezive. Reduc sau elimină murdăria lăsată de animale în casă. Sunt produse din polimer super absorbant ce protejează podeaua împotriva umezelii, fiind dublate cu folie rezistentă la infiltrații. Dim..

22,80 LEI
Prețul include TVA

Servetele umede Lamaie - pentru animale de companie 36 bucati

Servetele umede Lamaie - pentru animale de companie 36 bucati Servetele umede cu aroma de Lamaie pentru stergerea blanii, labutelor si a mainilor.Servetelele sterg murdaria si reimprospateaza datorita mirosului placut. Formatul maxi de 20x3..

23,05 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Asternut Pet Expert L 60x60 cm- 15 bucati

Covorasele absorbate Pet Expert sunt alegerea ideala pentru a educa catelul sa-si  faca nevoile intr-un singur loc.- Prevazute cu benzi adezive care previn alunecarea covorasului pe pardoseala- Igienice – reduc sau elimina murdaria lasata de ani..

36,90 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 23 (3 pagini)