Litiere așternut igienic
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Litiere așternut igienic

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
20
10

Mr.Smell- Solutie curatare pete animale Cusca, Litiera

Spray creat special pentru indepartarea mirosului de urina din cusca animalelor sau din litiere.Folosit cu regularitate, prelungeste prospetimea asternutului. Datorita tehnologiei bioenzimatice moderne, elimina cu succes acidul uric, principalul ingr..

32,00 LEI
Prețul include TVA

Mr.Smell - Solutie curatare pete animale, Covor si Canapea

Spray creat special pentru indepartarea mirosului si a petelor de urina de pe covoare si/sau canapele (inclusiv alte suprafete textile). Eficient atat impotriva petelor recente cat si impotriva celor deja existente. Datorita tehnologiei bioenzimatice..

30,00 LEI
Prețul include TVA

Mr. Smell Solutie curatare si indepartare miros urina PISICI

Mr. Smell Indeparteaza mirosul urina Pisici, este un produs concentrat care lasa in urma un parfum proaspat.Produsul este recomandat pentru eliminarea mirosului de urina lasat in urma de pisici, atat in cusca sau litiera, cat si pe orice suprafata di..

29,00 LEI
Prețul include TVA

Mr. Smell - Solutie bio-enzimatica de curatat pardoseli cu miros de lavanda

MR.SMELL-SOLUTIE BIO-ENZIMATICA DE CURATAT PARDOSELI CU MIROS DE LAVANDAConcentrat bio-enzimatic pentru curatarea pardoselilor . Recomandat in special pentru spatiile in care sunt adapostite si animale . Datorita tehnologiei moderne bio-enzimatice el..

25,00 LEI
Prețul include TVA

Aşternut igienic MAGICAT CLASIQUE pentru pisici

Aşternut igienic MAGICAT CLASIQUE pentru pisici  Asternutul MagiCat este un produs de înaltă calitate, absolut natural şi 100% ecologic , avand conţinut de montmorillonit de minim 70% (bentonita). MagiCat este special re..

15,00 LEI
Prețul include TVA

Aşternut igienic MAGICAT cu aroma de PIN pentru pisici

Aşternut igienic MAGICAT cu aroma de PIN pentru pisici  Asternutul MagiCat este un produs de înaltă calitate, absolut natural şi 100% ecologic , avand conţinut de montmorillonit de minim 70% (bentonita). MagiCat este spe..

15,00 LEI
Prețul include TVA

Covorase absorbante 10 bucati

Confectionate din materiale de buna calitate, compus din 3 straturi .Recomandate pentru toate animalele de companie pentru igiena spatiilor interioare. Colturile covoraselor sunt prevazute cu o banda dublu adeziva pentru a putea fi fixate. Foarte ..

30,50 LEI
Prețul include TVA

Aşternut igienic MAGICAT cu aroma de LAVANDA pentru pisici

Aşternut igienic MAGICAT cu aroma de LAVANDA pentru pisici Asternutul MagiCat este un produs de înaltă calitate, absolut natural şi 100% ecologic , avand conţinut de montmorillonit de minim 70% (bentonita). MagiCat este speci..

15,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 30 (4 pagini)