Litiere așternut igienic
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Litiere așternut igienic

Filtrează

Preț
0
0
1
0
0
17
6

Mr. Smell Solutie curatare si indepartare miros urina PISICI

Mr. Smell Indeparteaza mirosul urina Pisici, este un produs concentrat care lasa in urma un parfum proaspat.Produsul este recomandat pentru eliminarea mirosului de urina lasat in urma de pisici, atat in cusca sau litiera, cat si pe orice suprafata di..

58,68 LEI
Prețul include TVA

Mr. Smell - Solutie bio-enzimatica de curatat pardoseli cu miros de lavanda

MR.SMELL-SOLUTIE BIO-ENZIMATICA DE CURATAT PARDOSELI CU MIROS DE LAVANDAConcentrat bio-enzimatic pentru curatarea pardoselilor . Recomandat in special pentru spatiile in care sunt adapostite si animale . Datorita tehnologiei moderne bio-enzimatice el..

40,48 LEI
Prețul include TVA

Mr.Smell- Solutie curatare pete animale Cusca, Litiera

Spray creat special pentru indepartarea mirosului de urina din cusca animalelor sau din litiere.Folosit cu regularitate, prelungeste prospetimea asternutului. Datorita tehnologiei bioenzimatice moderne, elimina cu succes acidul uric, principalul ingr..

51,89 LEI
Prețul include TVA

Mr.Smell - Solutie curatare pete animale, Covor si Canapea

Spray creat special pentru indepartarea mirosului si a petelor de urina de pe covoare si/sau canapele (inclusiv alte suprafete textile). Eficient atat impotriva petelor recente cat si impotriva celor deja existente. Datorita tehnologiei bioenzimatice..

47,23 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Lopatica litiera MODERNA Scoopy diverse culori

Lopatica litiera MODERNA Scoopy diverse culori Lopatica Scoopy este un accesoriu perfect pentru a menține igiena litierei curata într-un mod ușor, rapid și confortabil.Lopatica Scoopy prezinta un grilaj care ajuta la preluarea fecalelor fara a c..

8,50 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Litiera MODERNA Arist cu rama diverse culori

Litiera MODERNA Arist cu rama diverse culori Litiera este recomandata pentru igiena zilnica a pisicilor. Litiera este recomanata pentru orice talie si rasa de pisici. Prezinta margini inalte pentru a impiedica continutul sa cada in ext..

55,80 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Litiera MODERNA Flip cu lopatica si filtru - diverse culori

Litiera MODERNA Flip cu lopatica si filtru - diverse culori Litiera este recomandata pentru igiena zilnica a pisicilor. Lopatica și filtru de carbon activ inclus in pretul litierei. Litiera uşor de transportat datorită mânerului pliabi..

125,73 LEI
Prețul include TVA

Litiera MODERNA LUXURIOUS

Litiera MODERNA LUXURIOUS de culoare neagra pentru pisici. Litiera face parte din gama de lux MODERNA LUXOURIUS. Litiera este recomandata pentru igiena zilnica a pisicilor.Litiera uşor de transportat datorită mânerului pliabil.Filtru de car..

156,98 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 23 (3 pagini)