Grooming
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pest.ro; contact@best-pest.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Grooming

Filtrează

Preț
0
1
0
0
0
29
4

Dr. Seidel Sampon CU CLORHEXIDINA 3 %

Samponul cu clorhexidina este un produs perfect de spalare si ingrijire pentru animalele de companie care sunt in tratamente pentru piele cauzate de :inflamatii cauzate de: bacterii Gram-pozitive si Gram-negativeinfectii fungice, infectii bacteriene,..

45,25 LEI
Prețul include TVA

Sampon CHAMPION PROFESIONAL pentru catei cu ulei de migdale

Samponul Champion este un produs cosmetic de top elaborat  pe baza unor cercetari stiintifice legate de structura si functionarea  pielii si parului la caine.Mirosul de lavanda  relaxeaza si reduce stresul animalului pe durata procedur..

45,88 LEI
Prețul include TVA

Sampon CHAMPION PROFESIONAL pentru caini cu blana alba

CHAMPION-SAMPON PROFESIONAL PENTRU CAINI  CU BLANA ALBASamponul Champion este un produs cosmetic de top elaborat  pe baza unor cercetari stiintifice legate de structura si functionarea  pielii si parului la caine.Mirosul de lavanda&nbs..

45,88 LEI
Prețul include TVA

Sale
-28%
BIO ELIGO - Sampon pentru par lipsit de stralucire

BIO ELIGO - Sampon pentru par lipsit de stralucire

BIO ELIGO -SAMPON PENTRU PAR LIPSIT DE  STRALUCIREBIO ELIGO reprezinta o gama larga de produse pentru ingrijirea animalelor de companie inspirate de un profund respect fata de natura.Descopera secretul sampoanelor BIO-ELIGO –bazate pe o varietat..

25,90 LEI 35,99 LEI
Prețul include TVA

Dr. Seidel Sampon Clorhexidina si Ketoconazol

Sampon dermatocosmetic pentru caini si pisici predispusi la dermatite bacteriene sau fungice. Poate fi utilizat ca terapie de sprijin pentru afectiunile pielii cauzate de bacterii si fungi. Curata pielea si mentine un pH-ul adecvat.Specii tinta: cain..

50,12 LEI
Prețul include TVA

Parfum SPECIALCAN cu aroma de mere 125 ml

Parfum SPECIALCAN cu aroma de mere  125 ml Recomandare pentru : caini, pisici, rozatoare, iepuri, dihori Compozitie : Apa deionizată, Dipropilen glicol, Propilenglicol, 2 (2-etoxetoxi) -etanol și parfum. Doar pentru uz veterinar !..

48,78 LEI
Prețul include TVA

Parfum SPECIALCAN cu aroma de vanilie 125 ml

Parfum SPECIALCAN cu aroma de vanilie  125 ml Recomandare pentru : caini, pisici, rozatoare, iepuri, dihori Compozitie : apa, glicoli, multiple parfumuri (vanilie din Madagascar, nuca de cocos, anason, aroma de rom )si excipienti.Doar ..

48,78 LEI
Prețul include TVA

Parfum SPECIALCAN cu aroma de nuca de cocos 125 ml

Parfum SPECIALCAN cu aroma de nuca de cocos  125 ml Recomandare pentru : caini, pisici, rozatoare, iepuri, dihori Compozitie : apa, glicoli, multiple parfumuri (vanilie, nuca de cocos )si excipienti.Doar pentru uz veterinar ! Cont..

48,78 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 33 (5 pagini)