Hrană păsări
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pest.ro; contact@best-pest.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrană păsări

Filtrează

Preț
6
0
2
0
0
0
0
0
16
3

PETIT KING HRANA COMPLETA PASARI EXOTICE 1KG

Ingrediente : cereale, semninte. Administrare : libera, inlocuire regulata. Se va administra apa zilnic. Termen de expirare : vezi pe ambalaj...

12,99 LEI
Prețul include TVA

PETIT KING HRANA COMPLETA PENTRU PERUSI 1KG

Ingrediente : cereale, semninte, produse de panificatie. Administrare : libera, inlocuire regulata. Se va administra apa zilnic. Termen de expirare : vezi pe ambalaj...

11,99 LEI
Prețul include TVA

PETIT KING HRANA COMPLETA PENTRU CANARI 1KG

Ingrediente : meiul canarilor, rapita, ovaz decorticat, seminte Niger, seminte de in, canepa. Administrare : libera, inlocuire regulata. Se va administra apa zilnic. Termen de expirare : vezi pe ambalaj...

11,99 LEI
Prețul include TVA

Vitakraft baton canari

Gustoase, sunt preparate din cereale coapte de 3 ori ce invelesc o bagheta din lemn natural.Vitalitate datorita continutului de vitamine.Modalitatea perfecta de a preveni plictiseala, tinandu-i ocupati pentru mai mult timp.Se fixeaza cu usurinta in c..

10,00 LEI
Prețul include TVA

Vitakraft meniu pentru Nimfa

Hrana sanatoasa completa pentru papagali de talie medie (ex. nimfa), preparata cu grija cu seminte coapte la soare, cereale gustoase, nuci si miere. Aceasta hrana este preparata dupa o reteta fara zahar, coloranti sau conservanti artificiali.Ben..

23,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Vitakraft hrana pentru Perusi

Hrana gustoasa pentru perusi, preparata cu grija din seminte atent selectionate. Reteta este imbunatatita cu miere delicioasa si untura de peste, bogata in vitaminele A si D.Vitalitate datorita mineralelor si vitaminelor esentiale.Intarirea imunitati..

14,00 LEI
Prețul include TVA

Hrana Lolo pentru perusi

Ghid de hranire: Administrati zilnic 2-3 lingurite in functie de apetitul pasarii.Ingrediente: mei alb, mei galben, mei rosu, sofran seminte, seminte de floarea soarelui, seminte de iarba canarului, sorg rosu, hrisca, sorg alb, porumb, caroten, lucer..

10,00 LEI
Prețul include TVA

Baton pentru perusi Vitakraft Kiwi & Lemon- 60 G

Baton pentru perusi Vitakraft Kracker Kiwi & Lemon 60 gr - Recompense delicioase pentru perusi.Sunt sanatoase si delicioase pentru perusi, cu un gust delicat, placut de aceste pasari.Ingrediente: Cereale, produse de origine vegetală, fructe (0,06..

9,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 19 (3 pagini)