Hrană păsări
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Hrană păsări

Filtrează

Preț
6
0
2
0
0
0
0
0
16
3

PETIT KING HRANA COMPLETA PASARI EXOTICE 1KG

Ingrediente : cereale, semninte. Administrare : libera, inlocuire regulata. Se va administra apa zilnic. Termen de expirare : vezi pe ambalaj...

12,99 LEI
Prețul include TVA

PETIT KING HRANA COMPLETA PENTRU PERUSI 1KG

Ingrediente : cereale, semninte, produse de panificatie. Administrare : libera, inlocuire regulata. Se va administra apa zilnic. Termen de expirare : vezi pe ambalaj...

11,99 LEI
Prețul include TVA

PETIT KING HRANA COMPLETA PENTRU CANARI 1KG

Ingrediente : meiul canarilor, rapita, ovaz decorticat, seminte Niger, seminte de in, canepa. Administrare : libera, inlocuire regulata. Se va administra apa zilnic. Termen de expirare : vezi pe ambalaj...

11,99 LEI
Prețul include TVA

Hrana de baza Lolo pentru nimfe

Hrana completa pentru Nimfe (papagali, pasari exotice) Lolo Pets nu contine conservanti si este ideala pentru simularea digestiei si protejarea sistemului imunitar al pasarilor. Ingrediente: mei galben, mei rosu, mei alb, seminte niger, sofran, sorg ..

11,00 LEI
Prețul include TVA

Vitakraft Premium Menu pentru pasari exotice- 500 G

Hrana pentru pasari exotice Vitakraft Premium Menu 500G -  Hrana gustoasa pentru pasari exotice, preparata cu grija din seminte atent selectionate, bogate in vitamine.Caracteristici si beneficii:Constituie dieta perfecta, adaptata nece..

14,00 LEI
Prețul include TVA

Vitakraft Baton Perusi

Batoane sanatoase si delicioase pentru perusi, cu un gust delicat, placut de aceste pasari.Beneficii:Alimentatie sanatoasa, batonul cu miere asigurandu-le mineralele esentiale.Modalitatea perfecta de a preveni plictiseala, tinandu-i ocupati pentru ma..

9,00 LEI
Prețul include TVA

Vitakraft baton canari

Gustoase, sunt preparate din cereale coapte de 3 ori ce invelesc o bagheta din lemn natural.Vitalitate datorita continutului de vitamine.Modalitatea perfecta de a preveni plictiseala, tinandu-i ocupati pentru mai mult timp.Se fixeaza cu usurinta in c..

10,00 LEI
Prețul include TVA

Vitakraft meniu pentru Nimfa

Hrana sanatoasa completa pentru papagali de talie medie (ex. nimfa), preparata cu grija cu seminte coapte la soare, cereale gustoase, nuci si miere. Aceasta hrana este preparata dupa o reteta fara zahar, coloranti sau conservanti artificiali.Ben..

23,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 19 (3 pagini)