Rozătoare
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Rozătoare

Filtrează

Preț
6
0
4
0
0
0
0
0
6
13

SAMPON PENTRU PORCUSORI DE GUINEEA

SAMPON PENTRU PORCUSORI  DE GUINEEASamponul este un produs concentrat de  spalare si ingrijire pentru blana si pieleaporcusorilor de Guineea care  elimina in mod eficient mirosurile rele. Contine  proteine naturale  din cerea..

34,38 LEI
Prețul include TVA

LACTADIET COLOSTRU

Lapte maternizat pentru caini, iepuri, rozatoare cu colostru si Omega 3 (DHA & EPA)Lactadiet Colostru este lapte maternizat instant pe baza de lapte degresat, vitamine, oligoelemente, ulei de peste bogat in Omega3 (DHA) si imbogatit cu ..

80,00 LEI
Prețul include TVA

LACTADIET NASTERE SI INTARCARE

Lapte maternizat pentru caini, iepuri, rozatoare cu Omega 3 (DHA & EPA)Supliment alimentar pentru alaptare pe baza de lapte degresat, vitamine, oligoelemente si ulei de peste bogat in Omega 3 (DHA & EPA). LactaDIET Nastere si Intarcare f..

80,00 LEI
Prețul include TVA

VET-GASTRIL Plus

Supliment nutritional pentru caini, pisici, dihori, iepuri, rozatoare, pasari sub forma de gel pentru administrare orala.✔ Protectie gastrica eficientaDiferite circumstante pot afecta sistemul digestiv al animalului nostru de companie.VET-G..

85,00 LEI
Prețul include TVA

Kiri Kiri Meniu Porcusori Guineea / Iepuri

Hrana completa pentru porcusori de Guineea si iepuri, preparata din ingrediente naturale. Amestec delicios adaptat necesitatilor nutritionale ale rozatoarelor.Sporirea vitalitatii este asigurata de complexul vital de vitamine si minerale esentiale.En..

6,00 LEI
Prețul include TVA

Hrana de baza Lolo pentru iepuri

Este o hrana completa pentru iepurii adulti, fara conservanti, ce ajuta la o dezvoltare sanatoasa a iepurilor datorita vitaminelor si mineralelor din compozitia sa.Se administreaza animalului de 2-3 ori pe zi in functie de necesitatile acestuia.Conti..

10,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

VITAKRAFT Menu Vital Hrană pentru iepuri

VITAKRAFT Menu Vital Hrană pentru iepuriHrană completă pentru iepuri.Menu Vital este un amestec bine echilibrat pentru iepuri, gustos şi le oferă tot ce au nevoie pentru o viaţă sănătoasă.COMPOZIŢIE: derivate de origine vegetală (alfaalfa 10,6%), cer..

10,00 LEI
Prețul include TVA

Vitakraft Meniu Hamster

Constituie dieta perfecta, de calitate superioara, echilibrata si adaptata speciei.Sporirea vitalitatii este asigurata de complexul vital de vitamine si minerale esentiale.Mirosurile urate provocate de excrementele si urina din cusca animalelor sunt ..

10,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 19 (3 pagini)