Rozătoare
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pest.ro; contact@best-pest.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Rozătoare

Filtrează

Preț
6
0
4
0
0
0
0
0
14
5

SAMPON PENTRU PORCUSORI DE GUINEEA

SAMPON PENTRU PORCUSORI  DE GUINEEASamponul este un produs concentrat de  spalare si ingrijire pentru blana si pieleaporcusorilor de Guineea care  elimina in mod eficient mirosurile rele. Contine  proteine naturale  din cerea..

34,38 LEI
Prețul include TVA

Kiri Kiri hrana pentru hamsteri

Hrana completa pentru rozatoare, preparata din ingrediente naturale, fara conservanti. Amestec delicios adaptat necesitatilor nutritionale ale hamsterilor si a altor specii de rozatoare mici.Sporirea vitalitatii este asigurata de complexul vital de v..

7,00 LEI
Prețul include TVA

Adapator 400 ml

Se poate atasa la cusca.Datorita culorii transparente, vei putea sa verifici mereu cantitatea de apa ramasa.Cantitate: 400 ml. ..

17,15 LEI
Prețul include TVA

BRAINACTIV BALANCE - 90 CAPSULE

BRAINACTIV BALANCE - 90 CAPSULE previne in mod activ degene­rarea sistemului nervos si modificarile asociate imbatranirii. Utilizarea regulata a produsului creste nivelul de energie, ajuta la functionarea sis­temului nervos, stimuleaza imunologi..

279,88 LEI
Prețul include TVA

CARDIO FORCE - 90 CAPSULE

CARDIO FORCE - 90 CAPSULE - este un produs care contine ingrediente active care sustin musculatura inimii si protejeaza sistemul cardiovascular impotriva bolilor.INDICATII:insuficienta cardiacainsuficienta miocardicacardiomiopatie dilatata sau h..

250,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Cusca transport Hipster albastra si roz

Cusca transport Hipster albastra Cusca transport Hipster albastra pentru catei, pisici si animale mici (hamsteri, porcusori de guineea, iepurasi, etc ). Cusca este fabricata din plastic de o calitate superioara, usor demontabila si foarte f..

102,99 LEI
Prețul include TVA

HEPATO FORCE PLUS - 90 CAPSULE

HEPATO FORCE PLUS 90 CAPSULE - este un supliment nutritiv recomandat pentru imbunatatirea functiei hepatice, regenerarea celulelor hepatice si secretia si eliminarea bilei. INDICATII:insuficienta hepaticaficat grastulburari hepatice fu..

257,99 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Cusca transport Pet Box

Cusca transport Pet Box Cusca transport Pet Box pentru animale mici (hamsteri, porcusori de guineea, iepurasi, etc ). Cusca este fabricata din plastic de o calitate foarte buna, usor demontabila si foarte facil de curatat. Datorita cle..

85,05 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 19 (3 pagini)