Rozătoare
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Rozătoare

Filtrează

Preț
6
0
4
0
0
0
0
0
14
5

SAMPON PENTRU PORCUSORI DE GUINEEA

SAMPON PENTRU PORCUSORI  DE GUINEEASamponul este un produs concentrat de  spalare si ingrijire pentru blana si pieleaporcusorilor de Guineea care  elimina in mod eficient mirosurile rele. Contine  proteine naturale  din cerea..

34,38 LEI
Prețul include TVA

Available Options

VITAKRAFT Menu Vital Hrană pentru iepuri

VITAKRAFT Menu Vital Hrană pentru iepuriHrană completă pentru iepuri.Menu Vital este un amestec bine echilibrat pentru iepuri, gustos şi le oferă tot ce au nevoie pentru o viaţă sănătoasă.COMPOZIŢIE: derivate de origine vegetală (alfaalfa 10,6%), cer..

12,00 LEI
Prețul include TVA

Vitakraft Meniu Hamster

Constituie dieta perfecta, de calitate superioara, echilibrata si adaptata speciei.Sporirea vitalitatii este asigurata de complexul vital de vitamine si minerale esentiale.Mirosurile urate provocate de excrementele si urina din cusca animalelor sunt ..

12,00 LEI
Prețul include TVA

Vitakraft Baton pentru hamsteri

Sunt preparate din cereale coapte de 3 ori pe o bagheta din lemn natural, perfecta pentru ros.Stimuleaza comportamentul activ al hamsterilor, tinandu-i ocupati pentru mai mult timp.Ideale pentru a impulsiona instinctul de a roade, fiind benefice pent..

10,00 LEI
Prețul include TVA

Kiri Kiri hrana pentru hamsteri

Hrana completa pentru rozatoare, preparata din ingrediente naturale, fara conservanti. Amestec delicios adaptat necesitatilor nutritionale ale hamsterilor si a altor specii de rozatoare mici.Sporirea vitalitatii este asigurata de complexul vital de v..

7,00 LEI
Prețul include TVA

Adapator 400 ml

Se poate atasa la cusca.Datorita culorii transparente, vei putea sa verifici mereu cantitatea de apa ramasa.Cantitate: 400 ml. ..

17,15 LEI
Prețul include TVA

BRAINACTIV BALANCE - 90 CAPSULE

BRAINACTIV BALANCE - 90 CAPSULE previne in mod activ degene­rarea sistemului nervos si modificarile asociate imbatranirii. Utilizarea regulata a produsului creste nivelul de energie, ajuta la functionarea sis­temului nervos, stimuleaza imunologi..

279,88 LEI
Prețul include TVA

CARDIO FORCE - 90 CAPSULE

CARDIO FORCE - 90 CAPSULE - este un produs care contine ingrediente active care sustin musculatura inimii si protejeaza sistemul cardiovascular impotriva bolilor.INDICATII:insuficienta cardiacainsuficienta miocardicacardiomiopatie dilatata sau h..

250,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 19 (3 pagini)