Castroane boluri biberoane
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Castroane boluri biberoane

Filtrează

Preț
0
0
0
0
0
15
6

Available Options

Castron MODERNA Eco pentru caini - diverse culori si marimi

Castron MODERNA Eco pentru caini - diverse culori si marimi Castron MODERNA Eco pentru caini special conceput pentru nevoile zilnice. Baza stabila previne rasturnarea castronului.Poate fi spalat cu usurinta si in masina de spalat vase dator..

6,00 LEI
Prețul include TVA

Castron

Design inovator care ofera stabilitate sporita datorită cauciucului de pe partea inferioară care împiedică alunecareaaPoate fi spalat cu usurinta si in masina de spalat vase datorita materialului rezistent. Plastic de inalta calitate pentru o ut..

18,00 LEI
Prețul include TVA

Dozator hrana/apa MODERNA pentru pisici CATS IN LOVE 1,5L

Dozator hrana/apa MODERNA pentru pisici CATS IN LOVE 1,5LDozator hrana/apa MODERNA pentru pisici special conceput pentru nevoile zilnice.Dozator hrana/apa MODERNA pentru pisici CATS IN LOVE face parte din gama Cats in love.Dozatorul poate fi utilizat..

35,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron + suport S

Fabricat din plastic de inalta calitate pentru o durabilitate crescuta. Dimensiune:  S: 49.5 x  29.5 x  23 cm (2 X 950 ML)M: 59.5 x  36 x  35 cm(2x 1,950 ML)L: 68.5 x  43.5 x  46.5 cm (2X 3,..

90,00 LEI
Prețul include TVA

Castron MODERNA LUXURIOUS pentru caini

Castron MODERNA LUXURIOUS pentru cainiCastron MODERNA LUXURIOUS pentru caini special conceput pentru nevoile zilnice. Castron MODERNA pentru caini face parte din gama LUXURIOUS.Design inovator care ofera stabilitate sporita datorită cauciucului ..

18,53 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron inox

Castron inox Castron confectionat din otel inoxidabil. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Avantajos datorita durabilitatii si intretinerii usoare. Dimensiuni disponibile : 0.45 L / 11 cm 0...

6,00 LEI
Prețul include TVA

Castron inox Cocker

Castron inox CockerCastron confectionat din otel inoxidabil. Baza stabila previne rasturnarea castronului datorita cauciucului. Este recomandat pentru catei cu urechile lungi : Cocker Spaniel, Basset Hound, etc.Foarte practic pentru nevoile..

14,00 LEI
Prețul include TVA

Available Options

Castron inox pentru animale de companie

Castron inox Castron confectionat din otel inoxidabil. Baza stabila previne rasturnarea castronului datorita cauciucului. Foarte practic pentru nevoile zilnice ale animalelor de companie. Avantajos datorita durabilitatii si intret..

7,00 LEI
Prețul include TVA

Afişare 1 - 8 din 21 (3 pagini)