Acid Balance, 30 capsule - Best-Pet.ro
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

Acid Balance, 30 tablete

  • Productor: Vetfood
  • Cod produs: 011872
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

75,00 LEI
Prețul include TVA

ACID Balance este un preparat care contine doi compusi antiacizi na­turali: carbonat de calciu si carbonat de magneziu. Acestea sunt saruri alcaline care, atunci cand reactioneaza cu HCI, il transforma in apa si sa­ruri minerale.

Carbonatul de calciu are un efect de neutralizare rapida si puternica, in timp ce carbonatul de magneziu potenteaza actiunea carbonatului de calciu. Ambele saruri protejeaza mucoasa esofagului, a stomacului si a duodenului impotriva efectelor daunatoare ale sucurilor gastrice.

Acestea sunt frecvent utilizate in timpul hiperaciditatii (continut crescut de acid clorhidric in acidul gastric), care este insotita de efecte secundare si tulburari cum ar fi: arsuri la stomac, balonare cronica sau ulcere la sto­mac si intestinale.

Celelalte componente ale produsului: amidonul si inulina au un efect protectiv asupra mucoasei gastrice, extractul de ceai verde prezinta acti­vitate antibacteriana si antioxidanta, si sprijina tratamentul in inflamatiile sistemului digestiv.

 

Cantitatea recomandata zilnica de produs care trebuie administrata in functie de greutatea corporala a animalului:

Pisici, caini de talie mica si mijlocie < 20 kg greutate corporala- ½ capsula de doua ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de hranire

Caini de talie mare de 20-40 kg greutate corporala - 1 capsula de doua ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de hranire

Caini din rase gigant > 40 kg greutate corporala - 2 capsule de doua ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de hranire

Produsul se prezinta sub forma de capsule care pot fi deschise. Se reco­manda amestecarea produsului cu mancare pentru caini, hrana umeda sau apa. Doza zilnica recomandata poate fi impartita in cateva portii mai mici pe parcursul zilei.