CARDIO FORCE - 120 CAPSULE - Best-Pet.ro
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Informații și comenzi telefonice: 0723 117 951 Email: comenzi@best-pet.ro; contact@best-pet.ro
Program: 08:00-17:00

Best Pet

  • Coșul este gol!

CARDIO FORCE - 120 CAPSULE

  • Productor: Vetfood
  • Cod produs: 011855
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

240,00 LEI
Prețul include TVA

CARDIO FORCE - 120 CAPSULE - este un produs care contine ingrediente active care sustin musculatura inimii si protejeaza sistemul cardiovascular impotriva bolilor.

INDICATII:

  • insuficienta cardiaca
  • insuficienta miocardica
  • cardiomiopatie dilatata sau hipertrofica
  • regurgitare mitrala
  • prevenirea bolilor sistemului cardiovascular

Coenzima Q10 - creste rata de supravietuire a animalelor care sufera de in­suficienta cardiaca cronica. Participa la procesul de producere a ATP, care este utilizat ca sursa de energie pentru numeroase procese biochimice

Creatina - favorizeaza intarirea muschiului cardiac si joaca un rol important in producerea ATP, care este principala sursa de energie pentru musculatura activa.

L-arginina - un aminoacid care restabileste sinteza adecvata a oxidului ni­tric. Sprijina atat prevenirea, cat si tratamentul bolilor cardiace. Un antioxi­dant puternic care inhiba formarea cheagurilor de sange.

Taurina - joaca un rol esential in reglarea nivelului calciului in muschiul cardiac, precum si in prevenirea diferitelor boli ale sistemului cardiovascular. Imbunatateste profilul lipidic general, sporeste proprietatile antioxidante, re­gleaza schimbul de sodiu si calciu, afecteaza ritmul si contractilitatea inimii.

L-carnitina - o substanta esentiala in metabolismul acizilor grasi. Stimuleaza contractiile musculare cardiace si protejeaza inima in boala ischemica. Su­plimentarea cu L-carnitina imbunatateste toleranta la exercitii fizice, imbu­natateste utilizarea oxigenului si asigura stabilitatea productiei de energie in interiorul inimii.

Extract de coaja de salcie alba - contine salicilati 10%. Salicilatii au proprie­tati antiinflamatorii, analgezice, antipiretice, diaforetice si dezinfectante. Sub­stantele continute in extract protejeaza un animal impotriva bolilor de inima prin reducerea formarii cheagurilor de sange interne si diluarea sangelui.

UTILIZARE:

Cantitatea recomandata zilnica de produs care trebuie administrata in func­tie de greutatea corporala a animalului:

Rozatoare - ½ capsula

Animale mici pana la 10 kg greutate corporala- 1 capsula

Caini de talie medie 10-25 kg greutate corporala- 2 capsule

Caini de talie mare de peste 25 kg greutate corporala- 3 capsule

Produsul se prezinta sub forma de capsule care pot fi deschise. Se recoman­da amestecarea produsului cu mancare pentru animale, hrana umeda sau apa. Doza zilnica recomandata poate fi impartita in cateva portii mai mici pe parcursul zilei.

1 capsula

Creatina

90 mg

L-carnitina

440 mg

Taurina

180 mg

L-arginina

100 mg

Coenzima Q10

10 mg

Acid folic

24 μg

Vitamina A (acetat de retinil)

1 650 IU

Vitamina E (α-tocoferol)

11 IU

Extract de scoarta alba de salcie

30 mg